Se det digitale energimærke

Kvinderupvej 13

, 3550 Slangerup

1 / 72
1 / 2
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
5.795.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 290.000
Brutto
i
25.692
Netto
i
21.573
Boligareal 252 m²
Grundareal 2,98 ha
Værelser 9
Antal plan 1
Byggeår 1870 /2004
Sagsnummer 00333
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.317
Ejendomsværdiskat 1.641
Renovation 235
Skorstensfejning 43
Rottebekæmpelse 18
Tømningsordning 52
Husforsikring 961
Ejerudgifter i alt 5.267

Få masser af albuerum på denne moderne bondegård, som både har plads til dyrehold, selvstændigt erhverv og den store familie

Gør livet på landet lidt sjovere med hestehold, swimmingpool og plads til selvstændigt erhverv

Nu har du mulighed for at bo i omgivelser, der kunne gøre selv Morten Korch misundelig. På Kvinderupvej 13 ved Slangerup venter denne firelængede ejendom på sin nye familie, og her emmer hver en kvadratmeter af moderne bondegårdsidyl.

Huset råder over 504 etagekvadratmeter, hvoraf 252 kvm er dedikeret til beboelse. Det gør det let at skabe ét stort familiekollektiv, for boligen byder på intet mindre end seks værelser, som sagtens kan blive til flere, to store stueområder samt et køkkenalrum, hvor lektielæsning, hyggesnak og madlavning kan forenes. Hver en krog af hjemmet fremstår lys og indbydende, hvilket især skyldes de franske dobbeltdøre og velplacerede vinduespartier, som giver solens stråler fri passage. Boligen er desuden udstyret med jordvarme og solceller, hvilket resulterer i billige driftsomkostninger og varme i gulvet i de fleste rum. Du kan ligeledes se frem til lynhurtig websurfing takket være det ny indlagte fibernet.

Gårdspladsen rummer den helt rigtige følelse af bondegårdsliv. Da pladsen nemt kan overdækkes, er det et oplagt sted at holde sommerens fester, men de varme måneder kan også tilbringes omkring hjemmets runde pool, som uden tvivl bliver et stort hit hos børnene.

Udover familieliv passer boligen perfekt til dyrehold. Her kan hestene stå trygt og lunt i staldens seks velindrettede bokse, når de ikke trænes på ridebanen eller strækker benene på stierne mellem naboerne. Turene på hesteryg kan ligeledes føre til den grønne Lystrup Skov, som blot er et ud af mange naturskønne arealer, der omkranser ejendommen. Den rummelige stald råder desuden over sadel- og depotrum samt et stort værksted. Sidstnævnte gør det muligt at drive selvstændigt erhverv, og ejendommens mange kvadratmeter kan da også udnyttes til lagerplads, hjemmekontor, behandlerrum og meget, meget mere.

Selv om gården omgives af marklandskaber og smuk natur, befinder du dig kun 10 minutter på cykel fra Slangerups mange faciliteter og hvis cyklen er flad holder skolebussen lige uden foran døren. Kvinderupvej 13 er med andre ord en bolig for alle, som nyder at have åbne vidder omkring sig, men stadig gerne vil være tæt på skole og indkøb. Et skønt familiehus, hvor der både er plads til leg, afslapning og erhvervseventyr. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning