Se det digitale energimærke

Kystvejen 262C

, 4671 Strøby

1 / 54
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
2151 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
3.250.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 165.000
Brutto
i
14.811
Netto
i
12.349
Boligareal 109 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.084 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2007
Sagsnummer 00347
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.078
Ejendomsværdiskat 2.250
Renovation 217
Rottebekæmpelse 13
Husforsikring 269
Ejerudgifter i alt 3.828

Naturskøn ferieidyl med egen strandgrund ved Køge Bugt Naturskøn ferieidyl med egen strandgrund ved Køge Bugt

Lad skuldrene falde ned på plads i dette luksussommerhus med havudsigt og egen strandgrund

Naturskøn ferieidyl med egen strandgrund ved Køge Bugt
Holder du af havudsigt, kajaksejlads og gåture i skoven? Men vil du stadig gerne befinde dig kun en smuttur fra Køges brostensbelagte bymidte? Så lad Kystvejen 262C i Strøby blive din nye fritidsforelskelse.

For her venter et feriehjem i de bedste omgivelser. Med brugsret til egen strandgrund og få skridt til nærmeste badebro er det oplagt at starte dagen med en forfriskende morgendukkert. Men du kan også udfylde fritiden med maritime aktiviteter på vandet, slentreture langs stierne i Vallø Slotspark eller kajakudfoldelser i Tryggevælde Å, hvor det ligeledes er muligt at lufte fiskestangen. Når sulten melder sig, ligger nærmeste restaurant i gåafstand fra hoveddøren. Du kan dog også køre de knap 11 kilometer ind til Køges charmerende centrum, hvor du finder alt fra fristende forretninger og små caféer til hyggeligt havneliv og kulturelle tilbud.

Boligen er et Skare Byg helårshus, som med sine store vinduespartier og høje lofter emmer af en luksuriøs lethed. Her får du alle fordelene ved et helårshus uden at miste følelsen af feriehygge, for boligen udnytter på alle måder sin fantastiske beliggenhed ved vandet. Fra hele hjemmet har du derfor en vidunderlig udsigt over Køge Bugt, hvis havoverflade ikke er til at løsrive blikket fra, uanset vind og vejr. Boligen passer perfekt både til par, børnefamilien og er oplagt for udenlandsdanskere eller pensionister, som på sigt kan få opfyldt ønsket om at bo her hele året rundt. Det åbne køkkenalrum er ideelt til sociale sammenkomster, og de tre værelser er alle udstyret med skabe, som giver godt med opbevaringsplads. Du kan dog sagtens pakke let til ferien, for i bryggerset klares tøjvasken hurtigt med vaske- og tørremaskinen. Til huset hører desuden en skøn have, som ikke kræver de store kræfter at holde og derfor giver masser af tid til solrige sommerdage på de to terrasser.

Samtlige kvadratmeter er opført med sans for kvalitet og æstetik. Du kan blandt andet se frem til kun to år gamle hvidevarer fra mærker som Miele og Siemens. Der er gulvvarme i hele hjemmet takket være den miljøvenlige jordvarme, som er billig i drift og skaber et skønt indeklima. Boligen er ligeledes velisoleret og lever op til nutidens krav vedrørende helårsisolering. Du kommer heller ikke til at kede dig på de kolde vinterdage, da der er fiberbredbånd.

Sommerhuset på Kystvejen 262C i Strøby er til dig, som gerne vil have afslapning og naturoplevelser uden at gå glip af indendørsluksus og bylivsfornemmelser. En vidunderlig lille ferieplet, som uden tvivl vil danne rammen om mange skønne stunder fremover. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning