Se det digitale energimærke

Tulipanvej 1

, 3550 Slangerup

1 / 33
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1235 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
2.175.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 110.000
Brutto
i
9.994
Netto
i
8.383
Boligareal 140 m²
Garage 36 m²
Grundareal 929 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1963 /1970
Sagsnummer 00362
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.955
Ejendomsværdiskat 1.181
Renovation 235
Skorstensfejning 40
Rottebekæmpelse 12
Husforsikring 398
Ejerudgifter i alt 3.821

Velindrettet etplansvilla midt i Slangerup

Drømmer du om en fleksibel hverdag for både store og små? Hvor skole, skov og dyreliv venter helt tæt på hoveddøren? Og hvor børnene selv kan cykle langs byens sikre stisystemer? Så er det måske dig, som skal overtage nøglerne til dette dejlige familiehjem.

Villaen udnytter samtlige 140 kvadratmeter til fulde med minimal spildplads og gode opbevaringsløsninger. Du får blandt andet adgang til tre store værelser, som alle er udstyret med de samme indbyggede skabe, der ligeledes venter i gangen. Selv om boligen stammer fra 1963, er der ikke meget, som vidner herom, når du træder indenfor. Du kan blandt andet se frem til gulvvarme i størstedelen af hjemmet, hyggelige snakke i det lyse køkken med spiseplads og nemme morgenstunder uden kø til de to nyere badeværelser, som begge har bruseniche. Til boligen hører ligeledes et bryggers, der ligesom køkkenet er af nyere dato. Huset er desuden særdeles velisoleret og tilbyder derfor et behageligt indeklima med skøn varme. Kombineret med de 10 år gamle lavenergivinduer, der lukker dagslyset indenfor, skaber det et hjem, som først og fremmest er et dejligt sted at være. Samtidig har du masser af muligheder for at sætte dit personlige præg på boligen, så du får præcis det hjem, du ønsker dig.

Udenfor venter husets hyggelige have. Her er det oplagt at spille bold eller lade børnene gå på rov i de mange bærbuske, men du får også godt med plads til afslappende stunder på den vestvendte terrasse. Til huset hører desuden en stor garage med grav, som åbner op for spændende hobbyaktiviteter.
Boligen befinder sig i et børnevenligt kvarter i Slangerup. Her bor du kun en kort gåtur fra butiksliv, legeland og rutebilstation, men her er heller ikke langt til skole, daginstitution eller fritidsinteresser. Med sin unikke placering får du desuden den bedste kombination mellem naturoplevelser og bylivsstemning. For selv om marklandskaber, dyreliv og grønne arealer omkranser byen, tager det kun 15 minutter at nå Hillerøds hyggelige handelsstræder. Her er desuden gode busforbindelser til de større byer.
Vil du også sætte familien i højsædet? Så lad ikke denne dejlige villa gå din næse forbi. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning