Se det digitale energimærke

Strøbjergvej 1

, 3550 Slangerup

1 / 50
1 / 4
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2598 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
2.195.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 110.000
Brutto
i
9.732
Netto
i
8.179
Boligareal 117 m²
Kælderareal 77 m²
Grundareal 2,31 ha
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1947 /1980
Sagsnummer 00464
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.168
Ejendomsværdiskat 675
Renovation 309
Skorstensfejning 31
Rottebekæmpelse 4
Tømningsordn. grundtakst 24
Tømning bundfældningstank 94
Husforsikring 304
Ejerudgifter i alt 2.609

Forelsk dig i fantastisk natur, kuperet terræn og en grund fuld af muligheder

Nu har du mulighed for at få præcis det hjem, du ønsker dig.
På Strøbjergvej 1 nær Slangerup er denne perle af en grund netop blevet sat til salg, og her venter en vidunderlig base for dig, der er klar til at renovere eller gerne selv vil designe drømmehuset.
Ejendommen råder over et højtplaceret treetagers hus med plads til hele familien. Boligen byder blandt andet på tre værelser, en stor vinkelstue samt en kælder fuld af disponibelrum. Samtlige kvadratmeter kræver, at du smøger ærmerne op, men med et skønt lysindfald, en velindrettet plantegning og en fantastisk udsigt over det unikke landskab har du alle muligheder for at skabe et dejligt hjem på toppen af bakken. Det er dog også oplagt at opføre et helt nyt hus, som virkelig kan udnytte sin fænomenale beliggenhed.
For ejendommen befinder sig midt i Nordsjællands smukke natur. Her kan det kuperede terræn spores helt tilbage til istidens afsmeltning, hvilket har skabt de storslåede Strø Bjerge med Danmarks højeste bakke. Legen med højder kan da også ses på denne ejendom, som åbner op for skønne terrasseområder og mulighed for arkitektonisk leg, hvis du vælger at bygge selv. Med den store mængde plads til rådighed er det desuden let at holde høns, heste, får måske anlægge køkkenhave eller finde plads til en helt tredje aktivitet.
Nærområdets naturoplevelser indbyder til frisk luft og snørede vandresko. Du kan tillige lufte fiskestangen ved Solbjerggaard Ørredfiskeri, der har en af Danmarks største put & take-søer, lade børnene udforske de omkringliggende naturlegepladser eller opleve koncerter under åben himmel i den nedlagte grusgrav ved Ølsted. Samtidig bor du fem minutter på cykel fra den hyggelige landsby Sigerslevøster, som er kendt for sit solide sammenhold og mangeartede aktiviteter. Byen har blandt andet skole, rideklub, stadion med fodboldklub og agilityforening samt skytteforening og et livligt forsamlingshus. Men du har heller ikke langt til gårdbutikkerne og supermarkederne i Skævinge. Trænger du til en dosis bylivsstemning, bor du desuden kun en smuttur fra både Hillerød og Frederikssund, alt imens Rådhuspladsen venter 42 kilometer fra hoveddøren.
Ejendommen på Strøbjergvej 1 passer med andre perfekt til alle, der drømmer om en hverdag i vidunderlige omgivelser. Lyder det lovende? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning