Se det digitale energimærke

Hasle Hytteby 20

, 3790 Hasle

1 / 35
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1183 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 12 m²
Værelser 1
Antal plan 1
Byggeår 1986
Sagsnummer 0072
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 96
Ejendomsværdiskat 175
Grundejerforening 700
Rottebekæmpelse 3
Jordflytningsgebyr 1
Hasle Feriepark, tilsyn ( valgfri ) 167
Renovering af baderum, anslået 36
Ejerudgifter i alt 1.178

Et af Danmarks mindste sommerhuse men med masser af udenomsplads og skøn natur

Nu har du mulighed for at tilbringe fremtidige feriestunder få skridt fra skov, sandstrand, swimmingpool og legeland. I den hyggelige Hasle Hytteby er to attraktive huse netop blevet sat til salg, og her venter et fantastisk ferieparadis for hele familien.

Hytterne råder begge over 12 kvadratmeter - men føles langt større. Det skyldes især deres funktionelle indretning, hvor samtlige hjørner og kroge tages i brug. Men også de velplacerede vinduespartier bidrager til følelsen af rummelighed, da dagslyset har fri passage. Begge hytter er indrettet med fire sovepladser, som adskilles af et mindre køkken. Det skaber en helt særlig, intim atmosfære, hvor I virkelig har mulighed for at komme hinanden ved. Bliver pladsen for trang, er her dog heller ikke mange skridt til centerbygningen, som både er udstyret med tv-stue, storkøkken, toiletter og aflukkede baderum.

Feriehytterne tilbyder de ideelle rammer for familier både med og uden børn og giver samtidig et godt indtjeningspotentiale for køber. Den attraktive beliggenhed gør feriehytterne særdeles velegnede til udlejning og Team Bornholm står for alt de praktiske.
Du kan næsten ikke få naturen tættere på dig. Hasle Hytteby befinder sig midt i den grønne Hasle Lystskov, og det bidrager til en fantastisk følelse af ro og idyl. Du vil derfor ofte opleve græssende rådyr og vilde kaniner, alt imens børnene trygt kan lege, da hytterne er afskærmet for trafik. Samtidig er det oplagt at udforske den omkransende natur. Du kan blandt andet følge de snoede skovstier, som efter kun 400 meter fører dig direkte ud stranden, hvor der venter en fantastisk solnedgang over vandet. Men du kan også leje en cykel i receptionen og udforske Bornholm på to hjul. Da hyttebyen desuden er udstyret med swimmingpool og legeland og børneklub venter her en sand ferieperle for alle, der drømmer om at tilbringe fritiden i de bedste omgivelser.
Så hvor vil du indbetale din pensionsopsparing i år? Feriehytte 19 eller 20 giver både et fint afkast, samtidig med at du selv også kan nyde glæde af det. Pris 149.000,- pr. stk.

Se mere om Hasle ferie by på www.youtube.com/watch?v=klugprQec3k

Se også mere på Team Bornholms hjemmeside www.teambornholm.dk/haslehytteby/

Tak til Team Bornholm for lån af video og nogle af billederne. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning