Om Freck Bolig

Freck Bolig - Lidt anderledes

Med 15 års erfaring som ejendomsmægler, heraf de seneste 7 år som butikschef i en af de store kædeforretninger, har Louise Freck Kolby valgt at starte op som selvstændig og 100 % uafhængig ejendomsmægler med Freck Bolig i April 2014.
Ved ikke at være i en kæde, er der mulighed for at gøre tingene lidt anderledes. Boligkøbere og -sælgere hos Freck Bolig får noget ekstra.
Hver enkel bolig har brug for sin helt egen præsentation og markedsføringsstrategi. Forskellige boliger skal markedsføres forskelligt, og unødvendige omkostninger skal ikke påføres sælger – dette er en del af konceptet hos Freck Bolig. Alle boliger præsenteres naturligvis på de største danske boligsider, men udover dette er der forskellige løsninger til hver enkelt bolig.
Eventuel klargøring af boligen for at få det bedste salg er også en mulighed hos Freck Bolig. En buket blomster kan nogle gange gøre underværker - også i et boligsalg. En rengøring, lidt maling, en græsslåning eller måske bare lidt krydderurter i køkkenet er nogle af de muligheder vi ser og tilbyder hjælp til.  Vi har de professionelle øjne til  at se hvad der skal til for at få boligen solgt og vi kommer gerne med forslag hertil. Vi anvender professionelle fotografer og tekstforfattere, så din bolig få den optimale præsentation.
Freck Bolig har det der skal til, for et effektivt og succesfuldt salgsforløb.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa


Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:
Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43, 2300 København S
tlf. 70 25 36 66
www.ejendomsmaeglernaevnet.dk


lynsøg
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
 
Åbningstider:
Alle dage efter aftale

Medlem af:

Dansk Ejendomsmæglerforening DE

Danske Selvstændige Ejendomsmæglere DSE.


Ring for en uforpligtende salgsvurdering Tlf. 24 22 02 12
Nyeste: