PLANTAGEVEJ, BURESØ, SLANGERUP

"Vi har været utrolig glade for valget af Freck Bolig i forbindelse med salget af vores sommerhus. Hele Teamet hos Freck Bolig har ydet en enestående stor service, er venlige og imødekommende. Salgsmaterialet med billeder og tekst m.m var perfekt, og vi har hele vejen været grundigt orienteret både mundtligt og skriftligt. Vi kan heller ikke klager over hastigheden med at få solgt vores sommerhus, da det er gjort på under 14 dage. Vi har på intet tidspunkt fortrudt og vil varmt anbefale Freck Bolig"

BONDERUPVEJ. SKIBBY

"Den første mægler jeg valgte kunne ikke sælge min landejendom på 6 måneder. Efter valg af Freck Bolig blev ejendommen solgt på 5 uger. Louise og hendes professionelle team arbejdede effektivt og hurtigt. Endvidere modtog jeg god personlig vejledning gennem hele forløbet"

KULSVIERKROGEN, HILLERØD

"Hos Freck Bolig får man personlig, ærlig og nærværende behandling. Vi oplevede et passioneret og fleksibelt team, der arbejdede målrettet med at få solgt vores landejendom og de stod klar til at rådgive os hele vejen igennem"

AGGEBOVEJ, GRÆSTED

"Vi har været rigtig glade for hele forløbet. Fra første kontakt var der en rigtig god kemi, hvilket var vigtigt for os. Vi kunne godt lide at der blev tænkt bredt ift salgsmuligheder og målgrupper. Samtidig fik vi kyndig vejledning hele vejen. Vi har været meget tilfredse og anbefaler på det varmeste Freck Bolig"

KALVEBODVEJ, DRAGØR

"Yderst kompetent ejendomsmægler, som tager sig af sine kunder (både sælger og køber) hele vejen. Altid til rådighed, og klar med svar og løsninger. Helt klart en mægler i særklasse"

HEJREVEJ, ØLSTED

"Meget fin rådgivning, man bliver holdt i hånden under hele forløbet - meget trygt. God information hele vejen. En meget stor anbefaling af ejendomsmægler Louise fra Freck Bolig"

HEJNSTRUPVEJ, ROSKILDE

”Vi har sat stor pris på jeres engagement i salgsprocessen, stærk marketing på sociale medier m.m. og god kontakt til mægler. I har haft en sikker hånd med håndtering af dokumenter m.m. hvilket betød en nem og gnidningsfri dialog med købers advokat og bank”

BØGEDALEN, HOLBÆK

"For os er det vigtigt, at ejendomsmægleren har styr på alt det praktiske, holder aftaler og prioriterer dialogen med os under hele forløbet. Alt det, og mere til, har vi fået som kunder hos Freck Bolig, da vi tidligere i år solgte vores fritidshus - på noget nær rekordtid. Vi kunne ikke ønske os en bedre ejendomsmægler og anbefaler Freck Bolig"

HOVDIGET, JÆGERSPRIS

"Vi har været enormt glade for jeres arbejde og hele tiden følt I gjorde alt i jeres magt for at sælge vores fritidshus. Samtidig med at I har været rigtig gode rådgivere. Vi vil til enhver en tid give jer de varmeste anbefalinger"

SKOVBRYNET, ØLSTED

”Da jeg skulle sætte mit hus på Skovbrynet til salg var der for mig igen tvivl om at det skulle være Louise. Jeg har tidligere haft kontakt med Louise i forbindelse med køb – og følte mig dengang godt behandlet. Louise sætter sig ind i alt omkring boligen – og det gør det hele meget nemmere.
Hele vejen igennem salgsprocessen har der været styr på tingene! Alt omkring billeder, tekster osv var der tjek på. Det kom uden forsinkelser så det hele kørte derudaf fra start til slut. Der er løbende kontakt og så snart der er nyt ringer Louise og informerer. Det gør at man som sælger føler sig tryg.
Freck Bolig er for mig en meget seriøs forretning. Og hele teamet gør et stort stykke arbejde for at det hele spiller. Så der er helt klar 5 stjerner ud af 5 fra mig"

HØRUPVEJ, SLANGERUP

"Meget dygtige og behagelige mæglere. Rigtig god information under forløbet og efter hver fremvisning"

VÆNGET, JÆGERSPRIS

"Jeg har igennem hele mit salgsforløb med Freck Bolig, været i de absolut bedste hænder. Har hele tiden modtaget opdateringer/tilbagemeldinger og feedback fra mægleren omkring de interesserede kunder som har besøgt min ejendom. Jeg kan kun give Freck Bolig de bedste anbefalinger"

NIKOLAJSENSVEJ, SKIBBY

"Vi er meget tilfredse med salget af vores sommerhus. Vi ønskede et hurtigt salg og det blev solgt på 2 uger. Alt var meget professionelt, vi blev informeret hele vejen igennem og vi anbefaler helt klar andre at bruge Freck Bolig"