Få skræddersyet dit boligsalg fra start til slut

Freck Bolig hjælper gerne, når "Til salg" skiltet skal findes frem. Vi ved at hvert hjem er unikt. Dette afspejler sig i samtlige dele af salgsprocessen. Her oplever du på ingen måde, at din bolig samler støv. Vi udarbejde altid en individuel plan for hver ejendom, som fremhæver netop dit hjems unikke kvaliteter, og vi evaluerer løbende vores indsats, så din bolig konstant har de bedste forudsætninger for at blive solgt.
Samtidig får du trygheden ved at have et fast hold af professionelle medarbejdere, som guider dig igennem dit hussalg. Vi giver blandt andet gode råd til, hvordan vi i fællesskab kan gøre klar til fotograferingen. Ofte er det små justeringer, der får dit hjem til at præsentere sig bedst muligt, men vi tilbyder også gerne råd og vejledning om større indretningstiltag.
Billederne tages af vores dygtige faste fotograf, der har et veltrænet øje for, hvordan din bolig kommer til live på skærmen. Billederne er ofte talrige, så vi har mulighed for at udvælge de allerbedste, og vi er altid med ved fotograferingen. Samtidig finpudses salgsteksterne af vores faste professionelle tekstforfatter.
Vi sikrer os, at dit hjem får den bedste debut på boligmarkedet.
Men måske vigtigst af alt - Freck Bolig gør ikke som alle andre, vi gør det ´lidt´ anderledes.

BESTIL EN SALGSVURDERING

Ønsker du at får solgt din bolig ? Så kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak.
Angiv gerne, hvilken dag, det passer dig bedst – og hvilket tidspunkt der passer dig bedst at blive ringet op.
Vi glæder os til at høre fra dig.                   

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031