Se det digitale energimærke

Morænevej 16

, 3550 Slangerup

1 / 35
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 192 m²
Carport 20 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 805 m²
Værelser 8
Antal plan 2
Byggeår 1976 /1981
Sagsnummer 00194
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.798
Ejendomsværdiskat 1.444
Renovation 203
Grundejerforening 50
Rottebekæmpelse 14
Husforsikring 411
Ejerudgifter i alt 3.919

Ønsker du fleksibel hverdag fuld af albuerum med mulighed for masser af skønne naturoplevelser?

På Morænevej 16 i Slangerup er det svært at løbe tør for plads. For med en stor, åben stue, fem værelser og to badeværelser tilbyder denne gulstensvilla rigeligt med rum til familieliv og hobbyaktiviteter.

Boligen råder da også over 192 kvadratmeter. Fra hoveddøren har du direkte adgang til entréen, hvis åbne trappeløb forbinder stueplanen med første sal. Men du kan også træde ind i hjemmets skønne opholdsstue, hvor vinduespartier lukker godt med sollys indenfor. Dette bliver uden tvivl familiens samlingspunkt, men de sociale stunder kan også foregå i det velindrettede køkken med udgang til skøn terrasse. Plantegningen passer perfekt til børnefamilier. Her kan forældrene overtage stueplanens soveværelse, som giver adgang til eget badeværelse, alt imens familiens teenagere kan flytte ind på første sal, som byder på funktionelle skråvægge og indbyggede skabe. Med et ekstra værelse i stueplan, giver villaen dog også plads til hjemmekontor.
Kun en halv time fra København
Boligen befinder sig på en rolig vej i Slangerup. En børnevenlig by, der med sine sikre stisystemer gør det nemt at komme til og fra dagligdagens aktiviteter. Du bor blandt andet i gåafstand fra Slangerup Idræts- og Kulturcenter, hvor hele familien kan få sved på panden via alverdens sportsaktiviteter, og indkøbsmulighederne ligger ligeledes tæt på bopælen. Samtidig bor du knap syv minutters cykeltur fra Byvangsskolen og Kingoskolen, der til sammen tilbyder undervisning fra 0. til 9. klasse. Når weekenden kalder, er det oplagt at besøge den lokale biograf, slippe børnene løs i legelandet eller gå ture i de omkringliggende skovområder - Der er en låge i haven ud til direkte sti til skoven, her finder du skovlegeplads, mountainbike rute og en fantastisk kælkebakke. Vil du videre ind mod Hillerød, holder bussen 500 meter fra døren så på blot 20 minutter er du fremme.
Overtager du villaen på Morænevej 16, får du med andre ord en fleksibel hverdag fuld af albuerum mulighed for masser af skønne naturoplevelser 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning