Se det digitale energimærke

Strandgade 20

, 3300 Frederiksværk

1 / 34
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
2668 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 133 m²
Udhus 14 m²
Grundareal 571 m²
Værelser 7
Antal plan 2
Byggeår 1763 /1985
Sagsnummer 00208
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsværdiskat 875
Renovation 95
Rottebekæmpelse 2
Husforsikring 473
Ejerudgifter i alt 1.444

Charme, smuk arkitektur og ingen ejendomsskatter

Sjældent udbudt Classen-hus med plads til hele familien

Følg med indenfor i et hjem, som emmer af en helt særlig atmosfære. Hvor synligt bindingsværk og blotlagte bjælker vidner om boligens ældre aner. Hvor de mange rum byder på alverdens indretningsmuligheder, og hvor du nu kan flytte ind, hvis du drømmer om at bo få minutters gang fra byens tilbud.

Ejendommen er et af de få tilbageværende Classen-huse, som blev opført i 1760'erne af Frederiksværks grundlægger, Johan Frederik Classen. Siden da er boligen nænsomt blevet renoveret med stor respekt for husets unikke historie. Det skaber et charmerende miks mellem gamle værdier og nye tilføjelser, som åbner op for mange fine detaljer. Du får blandt andet småsprossede vinduer og velholdte trægulve samt høje paneler i stuen og flotte trælofter på første sal. Boligen har en fortid som rebslagerværksted, og de gamle rebslagerkroge findes stadig på husets bagside. Da ejendommen er fredet, kan der desuden opnås tilskud til udvendig vedligeholdelse, alt imens du undgår ejendomsskat.

Boligen råder over 133 kvadratmeter. Her er ingen plads gået til spilde, og du får derfor adgang til hele 4 gode værelser, 3 lyse stuer samt et badeværelse og et velindrettet køkken. Det skaber de ideelle rammer både for par og børnefamilier med hang til hygge og historisk arkitektur. Takket være sine mange rum og centrale beliggenhed passer boligen ligeledes perfekt til erhvervsudfoldelser og anvendes da også i dag som psykologpraksis. Til huset hører desuden en fin have med frodige frugttræer og et muret havehus.

Fra hoveddøren har du ikke langt til byens liv. Du bor blandt andet i gåafstand fra fjord, badestrand og skovareal, men det kræver heller ikke mange minutter at nå butiksliv, caféer, biograf og kulturhus. Du bliver desuden nabo til en offentlig tennisbane og bor både tæt på togstation og skolegård. Overtager du ejendommen på Strandgade 20, får du med andre ord et fantastisk hjem i hjertet af Frederiksværk. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning