Se det digitale energimærke

Strandvejen 175

, 3300 Frederiksværk

1 / 32
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1852 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 130 m²
Garage 24 m²
Grundareal 1.095 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1969
Sagsnummer 00221
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.151
Ejendomsværdiskat 875
Renovation 253
Skorstensfejning 55
Rottebekæmpelse 1
Husforsikring 350
Ejerudgifter i alt 2.686

Sætter du pris på hverdagsfleksibilitet, naturoplevelser og moderne, lyse opholdsrum, så det nu du skal slå til!

Bo midt i naturen, men stadig tæt på byen - Strandvejen 175 i Kregme har det hele
Ugeneret, lukket have, store, lyse rum og moderne, energivenlige løsninger. Det er blot få af de mange glæder, som venter dig på Strandvejen 175 i Kregme. Her kan du nu sætte dit navn på postkassen, hvis du drømmer om en naturskøn livsførelse kun få hundrede meter fra vandkanten.
Denne velholdte etplansvilla råder over 130 kvadratmeter. Det skaber en skøn base for alle, som ønsker en indretning, der både lægger op til alenetid og fælles familieaktiviteter. Boligen byder blandt andet på tre værelser, som alle er udstyret med indbyggede skabe. Men her er også masser af plads til at nyde hinandens selskab i hjemmets skønne stue, hvorfra de mange vinduespartier både lukker sollys og naturens skiftende farver indenfor. Fra Stuen er der udgang til haven og den sydvendte terrasse, samt en hyggelig overdækket terrasse, til de sene sommeraftner. Selv om boligen blev opført i 1969, rummer den masser af nye elementer. Det ses især i det lyse Vordingborgkøkken fra efteråret 2015, hvor samtlige hårde hvidevarer som minimum har energimærkningen A+. Også bryggerset blev opført samme år og byder derfor ligeledes på energivenlige løsninger samt sublim opbevaringsplads. Huset er da også særdeles billigt i drift. Der er de senere år blandt andet kommet nye radiatorer i køkken, bryggers og badeværelse samt nyt tag og vandstikledning og ikke mindst ny fjernvarme unit.
Til boligen hører desuden en tør jordkælder, som dog kræver istandsættelse. Du får ligeledes gode parkeringsmuligheder både udenfor og i den store garage, der også egner sig ideelt til opbevaring.
Kun 20 minutters kørsel fra Hillerød
Med sin tilbagetrukne karakter tilbyder villaen en rolig, ugeneret base midt i byen. Her bor du blandt andet i gåafstand fra indkøb, børnehave og fritidsaktiviteter, men der er heller ikke langt til den lokale station, hvorfra togene fører dig videre mod Hillerød og derefter København. Det skaber en fleksibel hverdag for både store og små, hvor børnene hurtigt lærer at færdes på egen hånd. Samtidig bor du helt tæt på naturen. Det er derfor oplagt at bevæge sig væk fra den indhegnede have, når sommersolen skinner, og i stedet spadsere langs Bakkestien, som blandt andet fører dig forbi grønne skovarealer og stranden, hvor du kan snuppe en kølig dukkert. Du er kun 3 km fra Frederiksværks bymidte, hvor der både venter biograf, caféer og butiksliv.
Etplansvillaen på Strandvejen 175 tilbyder med andre ord et solidt mix mellem naturoplevelser og kort afstand til byens liv.
Til orientering er energimærket på ejendommen udarbejdet 2014 før alle de ting som sælger har gjort ved ejendommen. Sælgers forbrug for fjernvarme har det senest år været på under 7300 kr. dertil kommer et forbrug på brænde/briketter på ca. 2500 kr.
Ring til Louise fra Freck Bolig på telefon 24220212 og bestil en fremvisning 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning