Se det digitale energimærke

Lindegårds Alle 8

, 3550 Slangerup

1 / 48
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
2218 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 208 m²
Carport 30 m²
Udhus 30 m²
Grundareal 843 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1981
Sagsnummer 00336
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.779
Ejendomsværdiskat 1.706
Renovation 235
Rottebekæmpelse 15
Husforsikring 509
Ejerudgifter i alt 4.244

Familievenlig kvalitetsvilla kun 30 minutter fra København

Det henleder mest af alt tanken på hjemlig hygge, når du træder indenfor i villaen på Lindegårds Allé 8. Et toplanshjem på 208 kvadratmeter, som med sin rummelige plantegning og centrale placering i Slangerup tilbyder en hverdag i absolut børnehøjde.
For med fire velindrettede værelser og to store stueområder er det let at indrette sig efter behov. Er børnene små, kan de sove i de tilstødende værelser, men den fleksible plantegning gør det også muligt at dedikere førstesalen til familiens teenagere eller omdanne den ekstra stue til endnu flere rum. Da villaen er udstyret med to badeværelser, hvoraf det ene har gennemgået totalrenovation i år 2000, undgår I desuden fortravlede morgenstunder.
Husets helt store samlingspunkt bliver uden tvivl køkkenalrummet. Her kan hele familien samles om madlavningen i det flotte Multiform køkken, terpe regnetabeller ved spisebordet eller tilbringe aftenerne med afslappende fjernsynskiggeri. De fælles familiestunder kan dog også foregå i hjemmets skønne have, hvor du finder mange hyggelige kroge. Her er sandkassen blevet omdannet til bålplads, og det er derfor oplagt at kombinere sene sommeraftener med snobrødsbagning over ilden.
Der er endvidere en dejligt stort skur/værksted hvor handy manden eller den kreative i familien kan udfolde sig.
Villaen befinder sig på et lukket vænge i Slangerup. Her skal du ikke bevæge dig mange skridt for at nå byens tilbud, for både skole og børnehave venter for enden af vejen. Det skaber en let livsførelse for store og små, som også kan nyde godt af kort afstand til fritidsaktiviteter, naturområder og røde biografsæder. Du bor desuden en halv times kørsel fra København og 20 minutter fra Hillerøds brostensbelagte handelsgader.
Boligen på Lindegårds Allé 8 i Slangerup er med andre ord en fantastisk investering for dig, der prioriterer frisk luft, familieliv og en høj følelse af fleksibilitet. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning