Istebjergvej 39, 4400 Kalundborg

Stutteri, hestepension eller rideskole? Mulighederne er mange på Istebjergvej!

Stutteri, hestepension eller rideskole? Mulighederne er mange på Istebjergvej!
Det er svært ikke at forelske sig en smule, når man besøger Istebjergvej 39 ved Kalundborg. En rummelig landejendom, som med sine fantastiske ridefaciliteter, velindrettede hovedhus og vidunderlige beliggenhed midt i naturen passer perfekt til hesteglade købere.

For her får du idyllen helt ind under fingerspidserne. Fra hoveddøren træder du direkte ind i det store hovedhus, hvis to etager byder på et charmerende miks mellem ældre aner og nye tilføjelser. I stueplan har du blandt andet adgang til et dejligt køkkenalrum fra 2008, som med sin åbne forbindelse til stuen gør det til et oplagt samlingssted for familie og venner. Her kan brændeovnen lune på de kolde vinterdage, men du kan også slå dørene op til havens sydvendte terrasse, hvor den grønne beplantning skaber en hyggelig atmosfære. Stueplanet råder ligeledes over et stort badeværelse fra 2007 med bruseniche og gulvvarme, et stort bryggers med pillefyr fra 2016, samt to værelser og et mindre kontor med udgang til haven. Følger du trappen op til førstesal, venter der endnu en dejlig stue, et toilet samt tre hyggelige værelser, som alle er udstyret med højt loft til kip og flotte synlige bjælker. Det skaber den helt rigtige landlige stemning for familien, der sætter pris på albuerum og hverdagsliv i rolige rammer.

Hovedhuset udgør dog kun en lille del af den samlede pakke. For udenfor venter ejendommens skønne ridefaciliteter, der blandt andet byder på en stor springbane, som kan anvendes hele året. Foruden denne får du også adgang til dressurbanen, og begge baner blev udstyret med ny grusbund i 2017. Når hestene ikke skridter på ejendommens ridespor, kan de nyde livet på en af de fem græsfolde eller de store jordfolde som er gode om vinteren. Ejendommen giver dog også godt med plads til opstaldning. Hvis alle bokse udlejes, kan du sidde næsten huslejefrit, for her er både 11 hestebokse og en foleboks samt en ponystald med otte bokse og fem udebokse. Du får ligeledes ridehus med tilhørende rytterstue, som er udstyret med køkken og kig til ridehallen, hvilket giver gode muligheder for at drive rideskole. Ejendommen råder desuden over en stor kornsilo, som kan rumme tre tons foder, samt et par gamle skurbygninger, der kan renoveres alt efter behov.

Ejendommen befinder sig i et livligt lokalmiljø med kort afstand til aktiviteter for både store og små. Du bor blandt andet tæt på friskoler og kommunale uddannelsestilbud, naturbørnehave og dagpleje, alt imens indkøb og sportstilbud venter i Tømmerup. Samtidig får du naturen helt tæt på. Det er derfor oplagt at ride i den store Klosterskov, lade børnene fodre ænder i Naturparken Loch Ness eller snuppe en kølig dukkert i sommermånederne på stranden. Grønne omgivelser til trods har du dog stadig kun seks kilometer til Kalundborgs mange butikker, og bussen dertil kører hver halve time.

Landejendommen på Istebjergvej 39 tilbyder med andre ord en fantastisk base for dig, der drømmer om at forene familieliv, hestehold og naturoplevelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.