Se det digitale energimærke

Strølillevej 18

, 3320 Skævinge

1 / 46
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
2268 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 170 m²
Carport 36 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 965 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1933 /1997
Sagsnummer 00369
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.037
Ejendomsværdiskat 1.050
Renovation 309
Skorstensfejning 27
Rottebekæmpelse 3
Vandværk, Ringforb. (afdr. over anslået 5 år) 125
Husforsikring 381
Ejerudgifter i alt 2.932

Lys og indbydende familievilla med plads til hobbyaktiviteter i landlige omgivelser

Vil du have meget mere hjem for pengene? Og samle familien i rolige, naturskønne omgivelser med kort afstand til skole, indkøb og storbystemning? Så er det måske dit navn, som skal stå på postkassen ved Strølillevej 18.
Denne velholdte villa råder over et samlet boligareal på 170 kvadratmeter samt en dobbelt garage. Her kan familielivet sættes i fokus, for med sin store stue og velindrettede køkkenalrum er det let at skabe en hverdag, hvor lektielæsning, madlavning og sociale stunder kombineres. I stueplan finder du to badeværelser og en solrig udestue, hvis mange vinduespartier afslører havens skiftende farver. Underetagen råder desuden over et stort værelse med privat adgang til det ene badeværelse, hvilket gør det let at indrette adskilt børne- og voksenafdeling.
Ovenpå venter en flot førstesal med skønt lysindfald. Her kan børnene få deres helt egen etage, for med fire værelser er der masser af plads til fantasifuld leg og vennevisitter. Det ene af værelserne er blandt andet udsmykket med hvidmalede spær i loftet og giver adgang til den store vestvendte terrasse, der er et dejligt sted at opholde sig i sommerperioderne. Du får dog også gode muligheder for at sætte et personligt præg på dette dejlige hjem, som fremstår særdeles velholdt med sin nye facade og udskiftede vinduer i stueplan. Boligen har desuden lave vand- og varmeudgifter samt plads til hobbyudfoldelser i det tilhørende værksted.
Udenfor finder du husets hyggelige have. Her kræver det ikke de store kræfter at holde ukrudtet nede, så det er oplagt at nyde morgenkaffen på den nye, stenbelagte terrasse, hvor fuglefløjt er det eneste, der bryder roen. Vil du tilbringe tid i endnu grønnere omgivelser, skal du ikke bevæge dig langt fra husets omkransende åbne vidder, før du når Skævinges naturoplevelser. Du bor blandt andet 400 meter fra nærmeste fiskesø, men du kan også snøre vandrestøvlerne og besøge Strø Bjerges kuperede terræn, udfordre konditallet i Skævinge Skov eller måske bade i Roskilde Fjord. Grønne arealer til trods har du dog stadig kort vej til Skævinge by, hvor der venter skole, daginstitution, indkøb og masser af nye legekammerater til de små. Bussen stopper næsten ude foran døren, den kan føre dig videre til tog. Mangler du en dosis bylivsstemning, venter Frederikssund kun 12 kilometer herfra, og du har ligeledes 40 minutters kørsel til hovedstadens mange herligheder.
Villaen på Strølillevej 18 tilbyder med andre ord det ideelle miks mellem landlivets ro og kort afstand til byens mange muligheder. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning