Se det digitale energimærke

Havremarken 11

, 3550 Slangerup

1 / 44
1 / 3
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
2445 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 120 m²
Carport 48 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 800 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1981
Sagsnummer 00373
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.811
Ejendomsværdiskat 1.094
Renovation 235
Grundejerforening 50
Skorstensfejning 40
Rottebekæmpelse 11
Husforsikring 319
Ejerudgifter i alt 3.560

Her er plads til par eller den lille familie i de skønnest rammer

Nu har du mulighed for at flytte ind i et af Slangerups bedste kvarterer. På Havremarken 11 er denne toplansvilla netop blevet sat til salg, og her venter et vidunderligt hjem for alle, der drømmer om gåture i skoven, hyggelige snakke over hækken og kort afstand til byens liv.
Villaen råder over 140 etagekvadratmeter. De fordeler sig blandt andet på en stor vinkelstue med åben adgang til køkkenet, der blev opført i 2004. Det skaber en ideel base for socialt samvær, som ligeledes kan fortsætte i hjemmets udestue, hvorfra du får en fin udsigt mod haven. Foruden opholdsrum byder den velindrettede stueplan på badeværelse med brus samt et bryggers med masser af skabsplads. Hjemmets sidste badeværelse finder du for enden af den den tæppebelagte trappe op til første sal, mellem de to store værelser hvoraf det ene har udgang til sydvendt balkon og det andet rummer mange indbyggede skabe. Der ligeledes venter en mindre repos. Her er gode muligheder for at sætte sit eget præg på plantegningen.
Villaen ligger på en stille vej uden gennemgående trafik. Det skaber en rolig og tryg hverdag med sikre stisystemer, som fører mod byens mange tilbud. Her er det gode naboskab i højsædet, men du får også masser af muligheder for private stunder i den dejlige have, hvis mange bede gør det oplagt at udfolde de grønne fingre. Til huset hører desuden en stor carport og et mindre værksted til hobbyaktiviteter.
Boligen befinder sig i gåafstand fra skole, indkøb og offentlig transport. Samtidig indbyder de naturskønne omgivelser til gå- og løbeture, som blandt andet kan føre dig forbi den fredfyldte slotsmose og de snoede stier i skoven. Naturarealer til trods har du dog kun 15 minutters kørsel til Hillerød og 35 minutter til København.
Villaen på Havremarken 11 passer med andre ord perfekt både til par og den lille børnefamilie, der ønsker et hjem i de helt rigtige rammer. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning