Måløvvej 125, 3660 Stenløse

Plads til to generationer, heste og landlivet

Det kan være svært at forstå, at du befinder dig kun 25 minutters kørsel fra Københavns livlige bymidte, når du ser ud over de åbne marklandskaber, som omkranser Måløvvej 125 ved Ganløse. Hvor hele 11 tønder land både åbner op for dyrehold og jagtudfoldelser, og hvor du nu kan flytte ind, hvis du drømmer om et liv i idylliske omgivelser for både to- og firbenede familiemedlemmer.

Ejendommen stammer oprindeligt fra 1860, men er siden hen blevet renoveret med stor respekt for boligens oprindelige arkitektur. Det ses da også tydeligt i det charmerende hovedhus, som er genopbygget fra bunden og alligevel har formået at bevare et væld af fine detaljer. Her kombineres bindingsværk og håndbygget pejs med klinkebelagte gulve og højt til loftet, hvilket skaber et unikt hjem, som på alle måder matcher de idylliske omgivelser. Boligen passer perfekt til børnefamilier. De knap 288 etagekvadratmeter breder sig blandt andet over et moderne køkkenalrum, som er et naturligt samlingspunkt for familie og venner. Men du får også adgang til to velholdte badeværelser, et bryggers og tre store værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet. Førstesalen råder desuden over en stor repos og et opbevaringsrum, alt imens værelserne afslører en skøn udsigt over marker, folde og den hyggelige gårdsplads.

Foruden hovedhuset råder ejendommen over et ældre anneks. Dette er godkendt til erhverv, men åbner også op for muligheden for at lade flere familiegenerationer flytte ind på samme adresse. Annekset råder over to værelser, en stue samt køkken og badeværelse, og du får ligeledes adgang til en solrig, sydvendt terrasse. Samtidig kan du se frem til lave energiudgifter på hele ejendommen takket være et 6kW solcelleanlæg og el-opvarmning med gulvvarme, el-radiatorer og tre supplerende varmepumper samt brændeovn og pejs.

Med 11 tønder land tilbyder boligen en uforlignelig følelse af albuerum. På dine gåture kommer du blandt andet forbi skovstykker og en lille sø, men ejendommen giver også mulighed for jagt. Samtidig er der masser af folde og græs, som kombineret med ridebane og staldens fire højloftede bokse gør det oplagt at have heste. Fra køkkenvinduet kan du derfor holde øje med, hvem der ridder på den 20x60 store ridebane, som er udstyret med lys, alt imens stalden er indrettet med vinduer, så hestene kan følge med i livet på gården.

Haven er fuld af hyggelige hjørner og kroge. Her er det svært ikke at blive smittet af den fredfyldte stemning, når du nyder aftensolen over markerne i den hyggelige pavillon, men de naturskønne arealer rummer også mange spændende fritidsaktiviteter. Vil du lufte løbeskoene, venter skoven inden for få hundrede meter, og her er kort afstand til de rekreative områder ved den nedlagte Flyvestation Værløse. Samtidig bor du tæt på ridehus og legekammerater i Knardrup landsby, alt imens skole, indkøb og sportshal venter i Ganløse. Det er ligeledes let for både store og små at komme omkring, da cykelsti og busstoppested befinder sig få skridt fra hoveddøren. Vil du have en dosis storbystemning, har du desuden kun 25 minutters kørsel til København. Flytter du ind på Måløvvej 125, får du derfor den perfekte kombination mellem landlivets ro og byens fleksibilitet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.