Strøbjergvej 16, 3600 Frederikssund

Få idyllen helt ind under fingerspidserne i denne velindrettede landsbyejendom med plads til familieliv, dyrehold og iværksætterdrømme

Nu har du mulighed for at leve et liv rigt på albuerum i Danmarks ældst-bestående landsby, Sigerslevøster. En fantastisk base for dig, som sætter pris på nært naboskab, bjergtagende naturoplevelser og nem adgang til Hillerøds brostensbelagte handelsstræder.
Det 221 kvadratmeter store hovedhus byder på et stilfuldt miks mellem landlig idyl og moderne detaljer. Fra entréen har du blandt andet adgang til et dejligt landkøkken holdt i hvide elementer, som giver godt med skabs- og bordplads. Men du kan også træde ind i stuen og spisestuen, hvis lyse og lette atmosfære passer perfekt både til gæstemiddage og rolige weekendhyggestunder foran brændeovnen. Stueplan råder ligeledes over to værelser, et flot, nyt badeværelse og et bryggers med egen indgang. Hjemmets resterende rum finder du på den hyggelige førstesal. Denne blev ombygget i 2006 med stor respekt for ejendommens landlige æstetik. Du kan derfor vågne op hver eneste morgen til synlige spær og loft til kip i det skønne master bedroom samt på førstesalens ekstra værelse, lade dig synke ned i badekarret på det luksuriøse badeværelse og anvende den flotte repos til hjemmekontor, legerum eller måske noget helt tredje.
Et væld af muligheder - både indenfor og udendørs
Foruden selve hovedhuset byder ejendommen på indtil flere udhuse, hvor der kan indrettes alt fra gildesal og lagerhal til værksted og gårdbutik med indgang fra vejen. Samtidig får du adgang til to store hestebokse og en løsdriftsstald på knap 60 kvadratmeter, hvilket gør det oplagt at forsøde landlivet med dyrehold. Du kan eksempelvis nyde morgenkaffen med udsigt til græssende får eller heste på den store løsdriftsfold, men arealet kan selvfølgelig også omdannes til en endnu større have, hvis dette ønskes. Udendørsarealerne tilbyder dog allerede masser af plads til hyggelige familiestunder. Her er blandt andet muligt at riste snobrød på bålpladsen eller tilbringe tid i solens stråler på det flisebelagte gårdmiljø mellem hovedhuset og udhuset, hvor det altid er let at finde læ. Da grundarealet består af to matrikler på henholdsvis 1.950, hvor ejendommen er placeret, og 11.352 kvadratmeter, som ligger kun en kilometer fra ejendommen og pt. anvendes til græsfold, har I med andre ord alle muligheder for at finde på nye måder at udnytte den store mængde plads.
Boligen befinder sig i den hyggelige landsby Sigerslevøster, som er kendt for sit solide sammenhold og gode naboskab. Her venter massevis af aktiviteter for hele familien, for byen rummer blandt andet rideklub, stadion med fodboldklub og agilityforening, skytteforening samt et aktivt forsamlingshus med alverdens arrangementer. Det skaber en fleksibel hverdag for både voksne og børn, da sidstnævnte ligeledes kun har 300 meter til Sigerslevøster privatskole. Samtidig omkranses landsbyen af de unikke Strø Bjerge, som blev skabt efter istidens afsmeltning og nu byder på Danmarks største bakke. Et fantastisk sted at gå ture, for særligt fra højdedragene ved Sigerslevøster venter der dig en storslået udsigt over de nordsjællandske landskaber. Du kan desuden lufte fiskestangen ved Solbjerggaard Ørredfiskeri, som har en af Danmarks største put & take-søer.
Unikke naturoplevelser til trods bor du kun små 12 kilometer fra Hillerød og Frederikssund, alt imens bussen dertil stopper lige ved hoveddøren. Du behøver dog ikke at tage så langt, når sulten melder sig, for i Skævinge by finder du både indkøb, take out-tilbud og gårdbutikker. Da du samtidig har knap en halv times kørsel til København, tilbyder ejendommen på Strøbjergvej 16 med andre ord det helt rigtige miks mellem landlivets glæder og byens mange muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.