Strandgangen 20, 3630 Jægerspris

Vil du drikke morgenkaffe med udsigt over solopgange, dyreliv og fjordens evigt-skiftende vandoverflade?

Drømmer du om at tilbringe din fritid midt i Nordsjællands smukke natur? Hvor du kan gå i kongernes fodspor i den gamle bøgeskov, svinge golfkøllen på 18-hulsbanen og nyde sommersolen på terrassen med en fjordudsigt, som aldrig bliver kedelig at kigge på? Så lad Strandgangen 20 i Gerlev blive din fremtidige feriedestination.
Boligen råder over 80 velindrettede kvadratmeter, som med sine store vinduespartier og åbne opholdsrum byder på en lys og let atmosfære. Takket være de træbeklædte vægge får du her den helt rigtige sommerhusstemning, og med tre hyggelige værelser er det nemt at finde plads både til hobbyaktiviteter og overnattende gæster. Sommerhuset har tillige et væld af fine detaljer. Med nyinstalleret brændeovn og klimaanlæg, som kan styres fra mobilen, sikres hyggen på en kold vinterdag, og det er derfor oplagt at samles omkring ilden i det skønne stuealrum, der giver rigeligt med plads til store familiesammenkomster. Sommerhuset råder desuden over et velindrettet køkken og bryggers samt et badeværelse med bruseniche.
Boligens ydre matcher på alle måder sit charmerende indre. Fra både køkken og stue kan du slå dørene op til den delvist overdækkede terrasse, hvor der venter smukke solopgange over fjorden og masser af livlige fuglefløjt. Nordsjælland er da også et fantastisk sted at feriere. Med sin centrale beliggenhed ved vandet er det let at udfylde sommerdagene med kajaksejlads, kølige dukkerter på de omkringliggende strande og fisketure ved den gamle jernbanedæmning. Men du kan også udforske nærområdets grønne omgivelser, der blandt andet fører dig forbi Rosenparkens fantastiske blomstersymfoni, Jægerspris Slots historiske skove og Fjordstien, som med sin smukke udsigt over vandet lader skuldrene falde helt ned på plads.
Selv om sommerhuset befinder sig midt i naturen, er du dog på ingen måde isoleret. Tværtimod bor du tæt på den charmerende Jægerspris, hvis historiske gader byder på gode indkøbsmuligheder. Her er ligeledes fem minutters kørsel til Frederikssund Golfklubs prægtige baner, alt imens en kommende broforbindelse og motorvej direkte til København gør det let for familie og venner at komme på besøg. Sommerhuset på Strandgangen 20 tilbyder med andre ord de helt rigtige rammer for afslappende feriestunder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.