Skansevej 8, 3390 Hundested

Kombinér familieliv og gæstebud fra fjerne verdenshjørner med en adresse nær strand og storbystemning

Vil du skabe et skønt bofællesskab midt i Nordsjællands smukke natur? Byde turister velkommen indenfor i det røde gæstehus eller måske udleje hele ejendommen til fordel for gode lejeindtægter? Så besøg Skansevej 8 i Hundested.
For her venter en bolig fuld af muligheder. Beliggende i den hyggelige ferieby Hundested tilbyder Skansevej først og fremmest en fredfyldt hverdag med smukke solnedgange over vandet, massevis af vandre- og cykelruter langs kysten samt kort afstand til en af Nordsjællands bedste badestrande. Boligen ligger ligeledes få skridt fra det hyggelige havnemiljø, som byder på alt fra live-musik og bryghus til restauranter, kunsthåndværk og gallerier. Med andre ord en oplagt feriedestination for Airbnb-turister eller personer, som gerne vil bo tæt på naturen, men stadig ønsker at befinde sig en halv times kørsel fra Hillerøds brostensbelagte stræder og med gode togforbindelser direkte til Nørreport.
En fiskerhytte, to lejligheder og et lille sommerhus Selve hovedhuset er opdelt i to selvstændige lejligheder, hvoraf den ene står klar til at modtage nye ejere eller lejere. Huset er løbende blevet renoveret, og selv om her stadig er plads til forbedringer, kan du se frem til en velindrettet plantegning med lyse opholdsrum og fine detaljer. Fra flere af rummene er der eksempelvis direkte udsigt til Kattegat, så det er let at følge med, når krydstogtskibe og fiskerbåde sejler ind til havnen. Stueplanslejligheden råder over 93 m2, alt imens førstesalens selvstændige lejlighed breder sig på 76 m2. Du kan tillige anvende udhuset, hvor alle de indledende skridt er taget til at kunne etablere bad og toilet. Overnattende feriegæster kan dog også krybe til køjs i det hyggelige sommerhus eller det røde Nothus, som venter i bunden af haven. Her blev garn og fiskegrej førhen ordnet i kælderen, men i dag er boligen et oplagt gæstehus med intet mindre end 120 m2 plads.
Ejendommen på Skansevej 8 tilbyder en unik mulighed for at mikse familieliv og gæstevisit med udlejning og turisme. Et oplagt investeringseventyr i en ferieby, hvor naturoplevelser og kulturtilbud står i kø for at underholde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.