Se det digitale energimærke

Skansevej 8

, 3390 Hundested

1 / 50
1 / 7
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
2481 KB
20
1000 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
3.200.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 160.000
Brutto
i
14.197
Netto
i
11.894
Boligareal 169 m²
Kælderareal 13 m²
Udhus 148 m²
Grundareal 1.332 m²
Værelser 4
Byggeår 1916
Sagsnummer 00482
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.423
Ejendomsværdiskat 1.417
Renovation 270
Rottebekæmpelse 1
Husforsikring 367
Ejerudgifter i alt 3.478

Kombinér familieliv og gæstebud fra fjerne verdenshjørner med en adresse nær strand og storbystemning
Vil du skabe et skønt bofællesskab midt i Nordsjællands smukke natur? Byde turister velkommen indenfor i det røde gæstehus eller måske udleje hele ejendommen til fordel for gode lejeindtægter? Så besøg Skansevej 8 i Hundested.
For her venter en bolig fuld af muligheder. Beliggende i den hyggelige ferieby Hundested tilbyder Skansevej først og fremmest en fredfyldt hverdag med smukke solnedgange over vandet, massevis af vandre- og cykelruter langs kysten samt kort afstand til en af Nordsjællands bedste badestrande. Boligen ligger ligeledes få skridt fra det hyggelige havnemiljø, som byder på alt fra live-musik og bryghus til restauranter, kunsthåndværk og gallerier. Med andre ord en oplagt feriedestination for Airbnb-turister eller personer, som gerne vil bo tæt på naturen, men stadig ønsker at befinde sig en halv times kørsel fra Hillerøds brostensbelagte stræder og med gode togforbindelser direkte til Nørreport.
En fiskerhytte, to lejligheder og et lille sommerhus Selve hovedhuset er opdelt i to selvstændige lejligheder, hvoraf den ene står klar til at modtage nye ejere eller lejere. Huset er løbende blevet renoveret, og selv om her stadig er plads til forbedringer, kan du se frem til en velindrettet plantegning med lyse opholdsrum og fine detaljer. Fra flere af rummene er der eksempelvis direkte udsigt til Kattegat, så det er let at følge med, når krydstogtskibe og fiskerbåde sejler ind til havnen. Stueplanslejligheden råder over 93 m2, alt imens førstesalens selvstændige lejlighed breder sig på 76 m2. Du kan tillige anvende udhuset, hvor alle de indledende skridt er taget til at kunne etablere bad og toilet. Overnattende feriegæster kan dog også krybe til køjs i det hyggelige sommerhus eller det røde Nothus, som venter i bunden af haven. Her blev garn og fiskegrej førhen ordnet i kælderen, men i dag er boligen et oplagt gæstehus med intet mindre end 120 m2 plads.
Ejendommen på Skansevej 8 tilbyder en unik mulighed for at mikse familieliv og gæstevisit med udlejning og turisme. Et oplagt investeringseventyr i en ferieby, hvor naturoplevelser og kulturtilbud står i kø for at underholde. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning