Kærstykket 6, 3550 Slangerup

1 PLANS VILLA MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

MODERNISERET VILLA MED UDSØGT HAVEMILJØ OG GOD PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

I naturskønne, børnevenlige omgivelser med nær afstand til alle hverdagens fornødenheder og Hillerøds hjerte ligger denne moderniseret villa med gode lysindfald, der tilbyder moderne løsninger for børnefamilien.

Kom med indenfor - denne ejendom skal helt klart opleves!

Der er på adressen tale om en velholdt murstensvilla fra 1971, der med løbende moderniseringer står fuldstændig klar til jeres overtagelse. På adressen kan I bl.a. glæde jer over et nyere køkken fra 2018, et matchende bryggers fra 2021, gulvvarme i størstedelen af huset og en planløsningen, der giver ideelle muligheder for at indrette sig med separat børne- og voksenafdeling.

Huset er omgivet af en skøn ugenert have, der danner rammer for masser af udeliv. Her er god plads til sociale arrangementer både inde og ude. På grunden er der også plads til bare at være - her prydes den aflukkede have af fine frugttræer og buske. Her kan i samles til hygge omkring bål, spille bold eller lege skjul. Den sydvendte terrasse agerer et ideelt spot, når timerne skal fordrives tilbagelænet, og her kan I nyde synet af det smukke birketræ, der bidrager til en masse charme på stedet. På adressen kan I også indrette jer på den vestvendte, overdækkede terrasse, der fungerer som en ren forlængelse af køkken-alrummet.

Herudover kan I glæde jer over en dobbelt carport, et isoleret skur og fibernet fra 2020.

I det store leverum forenes alle de fælles anliggender, da I her får køkken, spisestue og stue i åben forbindelse. I spisestuen strømmer det ind med lys fra de store vinduer, og her kan I nyde en flot gulvbelægning i naturskifer, som fungerer som et fint, kontrastfuldt element i det strømlinede, hvide køkkenlandskab. Fra dagligstuen kan I i de varme sommermåneder skabe fri passage til den sydvendte terrasse.


De resterende kvadratmeter udfolder sig på fem gode værelser, der giver jer mulighed for også at indrette jer med hjemmekontor eller hobbyrum. Fra et af værelserne er der desuden adgang til et depotrum, der kan agere walk-in-closet eller lignende. Huset rummer hertil to lyse badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med badekar.


På denne adresse får familien et trygt og aktivt lokalmiljø med et godt socialt sammenhold og gode kulturelle arrangementer for både børn og voksne. Ungerne kan nyde en nem vej afsted i hverdagen, da både skole, daginstitutioner og den lokale gymnastikforening er placeret i gåafstand fra hjemmet. Ikke langt fra adressen fører cykelstier jer helt ind til Hillerøds hjerte, og tager I bilen, når I bymidten på bare et kvarter. I centrum af Hillerød venter et bredt udvalg af butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder, mens der her også er gode muligheder for at nyde naturen omkring slottet, ved Slotssøen eller i den fine Slotshave. I gåafstand fra huset ligger Lystrup Skov, og her kan I tilmed nyde massevis af gå-, ride- eller mountainbiketure, mens der her også er naturlegeplads, en kælkebakke, bålpladser og shelter. Slangerup er blot 5 min. væk og her venter ligeledes et rigt foreningsliv, svømmehallen, idrætsanlægget. Slangerup har ligeledes mange handle muligheder og caféer mv.


Kan I se det for jer? Det er den dejlige tilværelse, der venter jer på Kærstykket 6, så book straks en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.