Birkemosevej 5S, 3550 Slangerup

DET DEJLIGSTE HJEM TIL JER MED BØRN!

Er I en børnefamilie på boligjagt? Eller hører I til førstegangskøberne, der drømmer om hus og have med plads til fremtiden? Uanset hvem I er, så skal I straks sætte kurs mod hjertet af Slangerup, for her venter jeres nye hjem i en attraktiv og familievenlig bebyggelse. Selvom I befinder jer helt centralt, så bor I også helt fredeligt, og man skal vide, at rækkehusene ligger her, når man vil finde dem, for de ligger godt gemt på et lukket vænge mellem grønne fællesarealer og helt uden trafikstøj. Der vil ikke gå mange øjeblikke, før I føler jer som en del af det blomstrende naboskab, og I kan forestille jer, hvordan vejen på varme sommerdage summer af liv, når børnene løber ud gennem hullet i hækken for at mødes med de mange kammerater på legepladsen.

Gåafstand bliver desuden et nøgleord i hverdagen, og de trygge stier leder jer den korte vej til både daginstitution og skole, mens alle byens gode indkøbsmuligheder venter tre minutters gang fra hoveddøren - ikke langt herfra finder I også rutebilstationen. Til fods kan I ligeledes udforske den smukke natur, der omgiver Slangerup, og vælger I cyklen, kan I også tage turen gennem det grønne landskab og ende op ved Buresø, hvor I kan blive kølet ned med en forfriskende dukkert.

Når I finder frem til Birkemosevejens lille oase, kan I parkere bilen i jeres private indkørsel, som ligger i direkte forlængelse af ejendommen - et kæmpe plus, når I fremover vender hjem med de helt store indkøb. Men før I tager turen indenfor, kan I glæde jer over det fine skur til opbevaring og ikke mindst det lille terrassemiljø, hvor I kan indrette en hyggekrog med et cafésæt. Selve huset stod klar til indflytning i 2006, så der er tale om et byggeri fuld af moderne løsninger - heriblandt kan nævnes den gennemgående gulvvarme i stueplanet og samtidig kræver både hus og have minimal vedligeholdelse - hvem vil ikke elske det?

Det kræver ikke mere end et enkelt besøg på Birkemosevej 5S, før I føler jer hjemme, for I træder indenfor til en bolig med højt til loftet og en stor mængde dagslys, der strømmer ind alle vegne, så kort fortalt, her er bare rart at være. Det bliver derfor også nemt at se for sig, hvordan familielivet udspiller sig i de skønne kulisser! Stueplanet giver jer det åbne opholdsmiljø, som de fleste drømmer om, for her smelter køkken-alrum og stue sammen, så der er fokus på hygge og samvær, og her kan I stå med madlavningen, mens I holder øje med børnene, der leger på stuegulvet. Køkkenet står med et enkelt og stilrent design, og det er et tema, der går igen overalt - også på gæstetoilettet, som desuden er indrettet med en vaskesøjle.

De 108 kvadratmeter fordeler sig helt perfekt på to fulde plan, og det betyder, at I også på førstesalen møder en etage med en flot loftshøjde, og der er ingen skråvægge og dermed ingen spildplads, så de fire værelser bliver nemme at indrette. Etagen fuldendes af et badeværelse med bruseniche.

Når kalenderen siger sommer, rykkes familielivet udenfor i baghaven, for her venter jer det dejligste uderum, og igen skal der ikke lægges for meget tid i vedligeholdelsen, så I kan straks slå jer ned på den sydvendte terrasse, der inviterer på sol det meste af dagen og lægger op til grillhygge om aftenen. Haven er omkranset af en grøn bøgehæk, så I sidder dejligt ugeneret, og I kan skabe ægte gårdhavestemning med alt fra farverige blomsterkrukker til hjemmedyrkede krydderurter.

Velkommen til en dejlig tilværelse på Birkemosevej 5S!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.