Hørupvej 9B, Hørup, 3550 Slangerup

Herskabeligt hjem i idyllisk landsby, tæt på det hele

Klik her for at se 3D gennemgang i fuldskærm


Det er de åbne marker, gadekæret og de stråtækte huse, der skaber den idylliske landsbykulisse her i Hørup - et sted, hvor livet leves i et lidt lavere gear, og hvor I hver dag mærker effekten af at have naturen lige udenfor hoveddøren. Her er fred, ro og perfekte betingelser for det gode liv på landet.

Midt i de maleriske omgivelser og med udsigt til alt det grønne venter jeres egen stråtækte perle. Her rykker I tilværelsen ind i et lille stykke danmarkshistorie, for I skal helt tilbage til 1721 for at finde byggeåret på denne ejendom, og dengang var det selvesteKong Frederik d. 9., der stod bag opførelsen af det, der i mange år fungerede som egnens rytterskole - både soldaterne og deres børn kom hertil fra nær og fjern for at højne deres intellekt. Det er altså et hjem fuld af sjæl og historie, der gemmer sig bag det velholdte ydre med de hvidpudsede mure, de sprossede vinduer og de stråtækte kviste.

I møder en bolig med herskabelige fornemmelser, for stueplanet byder på store, lyse stuer med nye gulve og franske døre, og samtidig forenes de historiske rammer med en lang række moderne istandsættelser, som har efterladt jer et lige dele hyggeligt og tidssvarende hjem. De løbende renoveringer er udført med sans for detaljen, så huset emmer af kvalitet, og takket være den flotte stand kan I flytte direkte ind næsten uden at skulle løfte en finger.

Det er intet mindre end 267 kvadratmeter, der fordeler sig på de to indbydende etager, så plads er der nok af, og når I tager turen gennem det store køkken-alrum og de to lyse stuer en suite, kan I levende forestille jer de mange familiefester og årlige traditioner, der fremover vil fylde de smukke rum med gode minder. Køkken-alrummet vil også sætte scenen for et herligt hverdagsliv med plads til at mødes over madlavningen eller en dejlig middag - og en sjov overraskelse venter i gulvet, for en lem åbner op til 15 kvadratmeter oplagt vinkælder, så middagen kan nemt og hurtigt få selskab af en god flaske rødvin.

Stueplanet giver jer derudover et separat toilet, et bryggers med brus samt to ud af husets seks værelser. Huset fyr er placeret i bryggerset og det er nok her man vil sætte ind og evt. skifte til ny varmekilde.
På førstesalen venter de resterende værelser, som charmerer jer med de mange fritlagte bjælker, der vidner om husets alder. Med seks værelser er der rigelig plads til den store familie, hjemmekontoret og gæsterne, og har I brug for et ekstra badeværelse, kan det nemt etableres på førstesalen - der er allerede klargjort med blandt andet vand og afløb.

De gode oplevelser står i kø her indendørs, men hvis I kan løsrive jer, så fortsætter de udenfor, så I kan jo passende slå stuens dobbeltdøre op til sol og sommer i haven; en ægte oase, der på alle måder matcher de flotte omgivelser indendøre. Haven er en symfoni af frodige træer, blomsterbede i fuldt flor og ikke mindst den dejligste fliseterrasse, hvor limonaden serveres i skyggen af parasollen, mens børnene leger frit på græsset.

Her i Hørup, hvor landsbyidyllen lever i bedste velgående, kan I hurtigt glemme alt om bylivet, men når I har brug for det, skal I ikke lede længe. For selvom I har markerne som naboer, har I også kun 300 meter til bussen, og skolestien til Slangerup løber lige udenfor hoveddøren, så børnene kan trygt transportere dem selv til og fra skole og fritidsaktiviteter. Caféliv og shopping finder I en kort køretur herfra i både Frederikssund og Hillerød, og trænger I til ægte storbyliv, er der kun en god halv time til København.

Til slut er der kun tilbage at sige: Velkommen hjem til denne sjældent udbudte perle

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.