Se det digitale energimærke

Farumvej 78

, 3660 Stenløse

1 / 60
1 / 4
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2957 KB
11
496 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
8.800.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 440.000
Brutto
i
39.029
Netto
i
32.729
Boligareal 200 m²
Grundareal 11,18 ha
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1954 /1997
Sagsnummer 00412
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 408
Ejendomsværdiskat 1.177
Renovation 209
Rottebekæmpelse 25
Tømningsafg. fast bidrag og ordinær tømn. 58
Husforsikring 2.243
Ejerudgifter i alt 4.120

En fænomenal ejendom for hesteentusiaster

Drømmen om hunde-, heste- eller kattepension starter på Farumvej 78 ved Stenløse. Her venter en naturskøn hesteejendom på over 2200 etagekvadratmeter, som med sine mange faciliteter både åbner op for dressur- eller springtræning, rideture i skoven og opstaldning af over 50 heste. Ejendommen tilbyder med andre ord det helt rigtige hjem for dig, der sætter pris på grønne arealer, dyreliv og erhvervseventyr - kun 25 minutter fra København.

For denne idylliske landejendom rummer alt, hvad en hesteentusiast kan ønske sig. Du får blandt andet adgang til et stort staldområde, der byder på solarium og vaskeplads med koldt og varmt vand. Her kan hestene følge med i livet på landet gennem de åbne vinduer i boksene, når de ikke trænes i den store ridehal, som er udstyret med automatisk vanding. Fra ridehallen har du desuden direkte adgang til en hyggelige rytterstue, der er indrettet med toilet, omklædningsrum og opholdsrum. Ridehallen omkranses af dressur- og springbaner med velholdte bunde. Tiden på hesteryg kan dog også tilbringes i grønne omgivelser, for med direkte adgang til den store statsskov, er det oplagt at ride langs de mange stier eller øve spring ved de faste jagtforhindringer, der kan udfordre selv de mest garvede ryttere.

Lad flere generationer flytte ind under samme tag

Familielivet foregår i det hyggelige hovedhus på 200 kvadratmeter. Huset er inddelt i to separate hjem, men kan dog med lethed omdannes til én stor bolig, hvis det ønskes. Samtlige kvadratmeter fremstår lyse og velindrettede, hvilket giver dig gode muligheder for at sætte et personligt præg på hjemmet. Fra gangen har du blandt andet adgang til stuen, hvorfra dørene slår op til havens terrasse, men du kan også træde ind i spisestuen, som giver godt med plads til hyggelige familiestunder. Stueplan råder ligeledes over et køkken holdt i hvide, grebsløse elementer samt et stort badeværelse og to værelser, hvoraf det ene har indhak til walk-in-closet. Følger du trappen op til førstesal, finder du husets andet hjem. Her kan du opholde dig i den lyse stue, som har synlige spær i loftet og træbeklædte vægge, men førstesalen byder også på et godt værelser med indbyggede skabe, et mindre køkken og et badeværelse med mulighed for tilslutning af hårde hvidevarer. Førstesalen giver desuden adgang til en sydvendt balkon, hvorfra der venter en fin udsigt over de grønne omgivelser.

Ejendommen befinder sig i midt i Nordsjællands smukke natur. Herfra har du hverken langt til fiskesøer, golfbaner eller skovarealer, men det kræver heller ikke mange kræfter at nå skole, indkøb og fritidsaktiviteter. Samtidig er det let for kommende kunder at nå Farumvej 78. For ejendommen ligger kun 25 min. kørsel fra Rådhuspladsen i København, alt imens den lokale bus venter for enden af vejen.

Nuværende ejer har blandt andet udnyttet de mange kvadratmeter til heste-, hunde- og kattepension. Nu har du mulighed for at overtage driften eller måske skabe noget helt nyt på Farumvej 78. Bestil en fremvisning hos Freck Bolig, og hør meget mere om dine muligheder. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning