J. F. Willumsens Vej 49A, 3600 Frederikssund

EN LANDEJENDOM MED PLADS TIL DRØMMENE OG SUPER JAGT I EGEN SKOV

Er I på udkig efter et nyt boligkapitel, og skal der være rigelig plads til alle drømmene? Så findes svaret her lige udenfor Frederikssund, hvor der venter jer en stor landejendom med et endnu større potentiale. Hele 29 hektar jord folder sig ud med egen skov, sø og den smukkeste udsigt over det kuperede landskab, og i den maleriske kulisse får I et rummeligt stuehus og en lang række udbygninger fulde af muligheder. Fremtiden kan byde på rideture gennem egen skov, og I kan se frem til en helt fænomenal jagt på egen jord med lysninger og jagttårne, men ikke nok med det, for det kan også være drømmen om den selvforsynende tilværelse, der kommer til live. Kun fantasien sætter grænser!

Det er ikke hver dag, I får muligheden for at overtage en ejendom som denne, for beliggenheden er noget helt særligt. I finder ikke noget tilsvarende, der ligger så tæt på byen og samtidig har så gode jagtforhold. Det er helt unikt. Og når I fremover bevæger jer ud på en gåtur over markerne, kan I mærke roen, hilse på fasaner og råvildt, og nyde naturen, mens I fuldstændig glemmer, at I har byen i baghaven. Det vil til gengæld være praktisk i det daglige, hvor der er cykelsti til skole samt få minutters køretur ind til butikslivet, og bussen stopper lige udenfor gården, så I kommer hurtigt videre ud i landet.

PÅ TUR GENNEM EJENDOMMENS MULIGHEDER

I ser potentialet allerede, når I drejer ind på den store gårdsplads, for her kan I forestille jer, hvordan I indretter en hyggelig velkomst med små solkroge og farverige blomsterkrukker, og når december kommer, kan et juletræ få lov at lyse op midt i det hele. Gårdspladsen giver udsigt til stuehuset, som daterer sig helt tilbage til år 1880, og i dag trænger det til kærlige hænder, men det projekt kan I se nærmere på senere. Derudover får I overblik over de mange udbygninger, hvor mulighederne står i kø.

Den ene længe er indrettet med to separate lejligheder, der begge er lejet ud på henholdsvis 48 m2 og 77 m2. Derudover finder I både lade, stald, maskinhus osv., hvilket kan benyttes som alt lige fra lagerplads til selvstændigt erhverv, hobbyværksteder, garage og udlejning. Det kan være både håndværkeren og investoreren, der ser muligheder, men det kan også bare være til alle jer, der vil elske pladsen og naturen omkring jer.

Og plads er der nok af. De 29 hektar fordeler sig på ca. 15 hektar skov og 14 hektar agerjord med en lille sø og remiser. Agerjorden er forpagtet ud, og hvis I ønsker det, vil forpagteren gerne fortsætte denne ordning. I kan også vælge at sælge jord og skov, hvis I har nok i de talrige udbygninger. Bevæger I jer videre til haven, vil I straks drømme om varme sommerdage med sol og hjemmelavet koldskål på terrassen - her sidder I med frit udsyn over de grønne omgivelser, for terrassen er hævet fra grunden, så den ligger i direkte forlængelse af stueetagen, og I sidder derfor højt med udsigt. Haven indbyder til leg og hygge, så er I en børnefamilie, kan I skabe et fantastisk uderum med gynger i træerne og en
bålplads, hvor der kan ristes skumfiduser. I ved, at sommeren er i gang, når jeres store rododendron står i blomst, og har I grønne fingre, kan I også anlægge en nyttehave, som kan gøre jer selvforsynende i frugt og grønt - kål, ærter og kartofler kan fremover komme direkte fra haven og til aften bordet. Mod vest er der allerede etableret en del højbede, så I kommer hurtigt i gang.

FOLD BOLIGDRØMMENE UD I STUEHUSET

Sidste stop bliver stuehuset, hvor en trappe leder jer op til hoveddøren, og her åbnes op til intet mindre end 247 m2 med potentiale i hvert et rum - dertil kommer en kælder på 76 bonuskvadratmeter. I skal påregne renovering, hvilket giver jer mulighed for at få det præcis, som I vil have det. Førstesalen råder over to værelser, en stor repos og et toilet, mens stueplanet giver jer et badeværelse, yderligere to værelser, et køkken og to charmerende stuer en suite. I fornemmer den klassiske charme i både plankegulve og fyldningsdøre, og den kan I bevare, når I med moderne opdateringer skaber et lyst, lækkert og tidssvarende drømmehjem.

Velkommen til J. F. Willumsens Vej 49A, hvor alle jeres drømme kan blive til virkelighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.