Fyrrebakken 19, 3600 Frederikssund

FANTASTISK VILLA MED INDBYGGET UDSIGT OVER FJORDEN
Det er et særsyn med et 'til salg'-skilt her på Fyrrebakken 19, for det er den slags ejendom, man ikke vil fra, når man først er flyttet ind. Her kan børnene vokse op, mens familielivet slår rødder, og sælger har da også nydt de fantastiske omgivelser i hele 44 år, men nu står udsigtsvillaen klar til en ny familie - og sikke heldige I er!

Udsigt er nøgleordet her på adressen, for I flytter ind på en lukket vej, hvor huset ligger højt i landskabet og kun 200 meter fra kysten, så livet leves med den skønneste udsigt over Roskilde Fjord; her vil I føle jer utroligt privilegerede, når I fremover læner jer tilbage på svalegangen og nyder synet af de skiftende udsigter. Fjorden tager sig godt ud i al slags vejr og på alle tider af dagen, både måneskin og forårssol vil spejle sig i vandet, og I kan også sidde med frit udsyn til solopgangen og senere på dagen, solen, der forsvinder i horisonten. Bedre bliver det ikke, men hvis I kan løsrive jer fra udsigten, kan det også klart anbefales at vende blikket mod boligen.

ET DEJLIGT HJEM MED PLADS TIL FAMILIELIVET

I kommer til at bo på en af de bedste adresser i Frederikssund, hvor I bliver naboer til fjorden, der lægger op til lange gåture, og det samme gør de flotte naturområder, som omgiver byen. I finder næppe en mere familievenlig kulisse, for området byder på alt fra den perfekte kælkebakke til den årlige skøjtebane, så der er rig mulighed for at nyde naturen og den friske luft, og samtidig bliver dagligdagen forsødet med kort vej til alt, hvad I har brug for: skole, daginstitutioner, indkøb og fritidsaktiviteter.

Når I vender hjem til adressen, falder I straks for de hyggelige rammer på villavejen, hvor hjælpsomhed, tryghed og godt naboskab trives - og der bliver taget imod tilflyttere med åbne arme. Her på vejen overtager I det, der på egnen også er kendt som "Sjødahls Hus", for det var nemlig den lokale ejendomsmægler, Sjødahl, der tilbage i 1963 fik opført, og vist også selv satte stregerne til, den gennemtænkte villa.

Det første store plus møder I allerede ude på vejen, hvor I kan glæde jer over fraværet af fortov, så I skal ikke bekymre jer om at skovle sne på tidlige vintermorgener - og de gode oplevelser fortsætter! Det er nemlig også en stor fordel, hvordan I kan køre lige til døren; bilen parkeres i carporten, som ligger få skridt fra hoveddøren, og det er dejligt både med små børn, og når I vender hjem med de store indkøb.

Herfra træder I indenfor til en 60'er-villa, som de er bedst. To velindrettede etager folder sig ud med intet mindre end 274 etagemeter, hvoraf de 207 er godkendt til beboelse, så plads er der nok af. Stort set hele facaden mod sydvest er indrettet med de ekstra brede vinduespartier, som kendetegner 60'er-arkitekturen, så facaden er åbnet helt op mod de mange soltimer og ikke mindst den forrygende udsigt over vandet. Både dagslyset og udsigten følger jer på jeres vej gennem huset, og starter I i stueplan, møder I en yderst indbydende bolig med blandt andet tre værelser, to badeværelser og nogle skønne opholdsrum. Etagen blev renoveret i 1997-98, hvor blandt andet køkkenet blev indrettet, så det placerer sig på tværs i huset; når I forbereder aftensmaden ved kogeøen, kan I således nyde udsigten, og samtidig åbner en dør direkte op til udelivet på svalegangen. I samme ombæring blev det ene badeværelse også udvidet, så der blev åbnet op for garderobeplads, og både køkken og bad blev opdateret med elementer af kvalitetsmærket, Poggenpohl.

Nogle år senere stod underetagen for tur, og her blev der istandsat med et HTH-køkken, et nyt badeværelse, kombineret vinkælder og opbevaring samt køleskab og fryser. Her i underetagen finder I også lidt luksus i form af en fuldt funktionel sauna, der opfylder alle lovkrav. Det kan desuden nævnes, at ejendommen er udstyret med et sikkerhedslåsesystem, som hører med i købet.

Til slut rundes turen af med manér i jeres herlige have, hvor I får flere lækre uderum og solkroge. I kan starte dagen i gårdhaven, hvor kaffen serveres i morgensolen, og sidst på dagen kan gårdhaven til gengæld byde på en forfriskende skygge, hvis en hedebølge har lagt sig over landet. Rykker I derimod om på den anden side, får I straks selskab af udsigten, og den bliver I aldrig trætte af. Hver dag vil I prise jer lykkelige over, at det er netop jer, der er så heldige at udfolde familielivet her på Fyrrebakken 19.

Kort fortalt, der vil nok gå mange år, før der igen er mulighed for at overtage udsigtsvillaen i nr. 19, så slå til med det samme - kontakt Freck Bolig for en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.