Kongensgade 17A, 3550 Slangerup

VELBELIGGENDE ERHVERVSEJERLEJLIGHED TIL SALG

FLYT TIL HJERTET AF SLANGERUP

Når I fremover skal guide jeres gæster/kunder mod jeres virksomhed, kan I fortælle dem, at de skal holde øje med det lille tårn, der troner på den gamle brugsforening her i Slangerups charmerende bymidte lige over for det gamle rådhus. I disse historiske rammer finder I nemlig jeres nye domicil, hvor den smukke historiske indgang byder jer indenfor i det det har været den tidligere brugsforening smukke lokaler. Her får i lokaler midt i det stemningsfulde byliv.

Jeres nye lokaler har til huse i byens gamle brugsforening, og ejendommen kan dateres helt tilbage til 1905. Der har gennem årene været bl.a. diskotek, restaurant og i dag huser ejerlejligheden Kipling Travel. Der er fælles gårdhave, hvor I kan nyde årstiderne, og her kan medarbejder spise deres frokost og afholde en fredagsbar, hvis det lyster. Her er der også rig mulighed for at være en del af det sociale liv og hilse på naboerne som består af andre erhvervsdrivende og ejerboliger.

Ejerlejligheden består i dag af en stor reception / kontor, et kontor, to mødelokaler, frokoststue og et køkken men kan forholdsvis let ombygges/indrettes til flere virksomheder. Kælderen anvendes primært til lager og arkivering. Til kontoret er to p-pladser bag ved ejendommen, gode parkeringsforhold for kunder over for ejendommen. Ejerlejligheden kan overtages fri for lejer eller med Kipling Travel som dellejer.

BYLIV OG ATMOSFÆRE VENTER LIGE UDENFOR GADEDØREN

Den gamle brugsforening placerer sig naturligvis lige midt på Slangerups hovedgade, hvor folk i årtier har handlet deres varer og ladet sig friste af bagerens vindue, og alt det samme sker i dag, for I møder stadig et levende bybillede, hvor specialbutikkerne ligger på stribe, og hvor I blot skal træde ud ad gadedøren, før I støder på blomsterhandleren og byens bibliotek. I bor lige her, hvor det hele sker, I har fået første parket til diverse optog, festivaler og byfester, der lægger vejen forbi Kongensgade, og der er altså heller ikke langt fra tanke til handling, hvis I vil deltage i festlighederne.

o God erhvervsejerlejlighed til salg
o Mange anvendelsesmuligheder, fx. Kontor/kontorhotel-fællesskab, butik, klinik eller restaurant og cafè
o Beliggende på hovedgaden i Slangerup
o Gode parkeringsforhold

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.