Jespervej 246, 3400 Hillerød

FANTASTISK EJENDOM PÅ KANTEN AF GRIBSKOVS NATUR OG HILLERØDS BYLIV MED PLADS TIL HESTE


I bliver budt velkommen med stil, når I drejer ned ad den lukkede grusvej, som prydes af smukke, gamle træer og en lille stensætning. Hestene hilser, mens I kører det sidste stykke ned ad den private vej, der tager jer på afstand af Jespervej. Samtidig vil en jordvold og et bælte af fine træer afskærme mod Isterødvejen, så I glemmer hurtigt alt om de veje, der til gengæld står klar til at tage jer videre, når I har brug for det. Med andre ord, I kommer til at bo midt i landlig idyl og med udsigt til Gribskov, men I befinder jer samtidig lige på grænsen til bylivet i Hillerød, så I får det bedste af to verdener. Der er cykelsti til skole og en kort køretur til cafélivet, men I overtager en fantastisk villa med plads til heste og højt til himlen og rigelig plads til tilværelsen - for både mennesker og dyr.

EN GENNEMFØRT OPLEVELSE FRA START TIL SLUT

Plads, lys og luft er nogle af de ord, der bedst beskriver jeres nye hjem - og det gælder ude såvel som inde. Jeres matrikel folder sig ud med intet mindre end 15.296 kvadratmeter, som prydes af egen sø, bakker, hestefolde og drømmen af en have, og vender I blikket mod huset, møder I hele 250 gennemrenoverede kvadratmeter tilsat en flot kælder på 70 bonuskvadratmeter. Ligesom boligen er også kælderen nyrenoveret, og der blev i 2019 opsat fjernbetjent port. Etagen er opdelt i tre sektioner, som tæller et opbevaringsrum, et udstyrsrum til opstalderne samt et praktisk rum til havetraktor, bil osv. Den er opvarmet af varmeslanger og har et godt indeklima.

Kælderen er blot en smagsprøve på en gennemført ejendom, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Grunden og huset er henholdsvis nyanlagt og totalistandsat, så det eneste der står tilbage fra det oprindelige hus, opført i 1940, er taget og ydermurene, mens de store, gamle træer stadig pryder grunden. Siden sælger overtog ejendommen i 2014 er alt andet renoveret med sans for detaljen, så I får et moderne og fuldstændig tidssvarende hjem, men alle opdateringer er foretaget med øje for den oprindelige stil, så charmen er bevaret, og ejendommen passer perfekt ind i sine landlige omgivelser.

I træder indenfor til rene linjer, moderne komfort og lækkert design, men I får samtidig øje på fritliggende bjælker og småsprossede vinduer, der inviterer på udsigt over egen have, hestefoldene og Gribskov ikke langt herfra.

Den moderne komfort kommer til udtryk i form af både et Genvex-anlæg, som sørger for det sunde indeklima, samt et BWT-anlæg, som skåner drikkevandet og husets maskiner for kalk. Dertil kommer gennemgående gulvvarme, som i køkken-alrummet toppes af 75x75 cm fliser, mens resten af huset prydes af smukke egeplanker. Gulvvarmeanlægget er et Danfoss Opti 12 fra 2014.

Endnu et stort plus er planløsning, der bl.a. giver jer et badeværelse, to værelser og et skønt opholdsrum på hver etage. Førstesalen rummer en indbydende stue, mens stueplanet er dedikeret til et stort køkken-alrum, hvor en tunnelpejs bidrager til den gode stemning. Plads er der nok af, og huset er indrettet med mange forskellige afdelinger, så man både kan være sammen og hver for sig. Det bliver en fornøjelse, når I eksempelvis mødes over madlavningen, for det lækre køkken er udstyret med alt fra to Siemens-ovne til en Quooker og hårdføre bordplader i keramik.

Som prikken over i'et vil I overalt opleve det skønne lysindfald, der fylder huset, og det skyldes, at ejendommen ligger højt i landskabet, så dagslyset finder nemt vej ind til hver en lille afkrog - samtidig holdes I med selskab af den maleriske udsigt og jeres nye nabo, Gribskov.

EN SKØN VILLA MED LØSDRIFT I LIEBHAVERKLASSEN

Udelivet er et kapitel for sig, og det gælder både for den tid, der bruges i haven, og den tid, der tilbringes med hestene. Jeres have er en oase, hvor en nyanlagt græsplæne blander sig med birkelunden samt nye og gamle frugttræer, og den runde have med højbedene er belagt med charmerende ølandssten. Midt mellem birketræerne står det fineste legehus med en flot terrasse i lærketræ, og her er scenen sat for en fredelig stund, hvor I læner jer tilbage i aftensolen og nyder lyden af brisen i trætoppene. I får desuden en frugthave med 10 forskellige frugttræer og i alt 25 frugttræer samlet i hele haven som tæller alt fra kirsebær til blommer, pærer, æbler og abrikoser.

Derudover folder den store matrikel sig ud med de gode hestefaciliteter! For ca. fem år siden blev der anlagt en ny ridebane med målene 20x40, og den har indlagt lys og er eminent drænet med tre lag. Der blev samtidig etableret et stort område til strigleplads. Foldene er indrettet med udgangspunkt i vandrefolds- og paddock paradise-principperne, og der er høstationer flere steder på den 10.000 m2 store fold. Senest er der i 2020 opført en ny stor lade i samme stil som staldene, og via egen grusvej kan der køres halm og hø i tørvejr. Staldene består af to store udebokse, en løsdrift og to tilhørende striglepladser - de er opført i træ, og trods det enkle udtryk er de bygget og placeret på funktionel vis. Der er desuden gode muligheder for leje af ekstra sommerenge omkring ejendommen, og der findes mulighed for ridehus på den lokale rideskole. Der er heller ikke mere end 150 meter til skovbrynet, hvorfra Gribskov breder sig med kilometerlange ridestier, så der er lagt op til smukke ture i Danmarks tredje største skov - jeres nye baghave.

På Jespervej 246 står de gode oplevelser i kø, og de skal opleves med egne øjne! Kontakt Freck Bolig for en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.