Havretoften 2, Landerslev, 3630 Jægerspris

SKØN ETPLANSVILLA PÅ LUKKET VEJ MED GODT NABOSKAB


En lys og velholdt etplansvilla, drømmen af en have og en skøn adresse i den lille landsby, Landerslev. Det er den dejlige boligpakke, der venter jer her på Havretoften 2, hvor alt fra førstegangskøberne til den unge børnefamilie vil have nemt ved at føle sig hjemme. Det kan også være næste boligkapitel for eksempelvis seniorerne, der drømmer om en pæn, overskuelig bolig i ét plan. Uanset hvem I er, så glæd jer til rundturen!

I overtager nøglerne til en klassisk 60'er-villa, der præsenterer sig med en traditionel gulstensfacade og brede vinduespartier, der fylder boligen med et naturligt lysindfald. Huset ligger trygt og godt på en lukket vej, og det er opført på en 1.072 kvadratmeter stor matrikel, som giver luft omkring jer og rigelig plads til udelivet. I får et fantastisk uderum til sommerdagene, for den store have folder sig ud med flere lækre terrasser, så I kan følge solen fra morgenkaffen til aftenens grillhygge, og I er omgivet af både vilde blomster, frugttræer og urtehaven. Derudover får børnene glæde af trampolin og gyngestativ, og I kan alle samles omkring snobrødsbagning ved bålpladsen. Hvilket udeliv! Som endnu et plus finder I også en stor garage, hvis 50 kvadratmeter kan give plads til både bilen og hobbylivet, så fold straks gør-det-selv-projekterne ud.

LYS OG INDBYDENDE BOLIG KLAR TIL INDFLYTNING

Turen går gennem en velholdt bolig, som overalt byder på en lys og venlig atmosfære, så I vil straks få lyst til at pakke flyttekasserne ud i de dejlige omgivelser. Boligen råder over 115 kvadratmeter, der takket være den gode rumfornemmelse og en veldisponeret planløsning føles som mere. Planløsningen undgår spildplads, og I får til gengæld en entré, et praktisk bryggers og en separat afdeling, der rummer tre fine værelser og hele to badeværelser. Dertil kommer husets hjerte: det store, åbne opholdsmiljø. Her får I et ægte leverum med køkken-alrum og stue ud i ét, så der er perfekte betingelser for at samle hele den store familie. I møder en hyggelig atmosfære, og blandt andet brændeovnen bidrager til den gode stemning, ligesom I vil nyde effekten af det dejlige lysindfald, der strømmer ind fra syd.

NATURSKØN LANDSBY TÆT PÅ JÆGERSPRIS

I flytter tilværelsen ud til hyggelig landsbystemning i Landerslev, hvor huset ligger i et dejligt kvarter med godt naboskab. Her befinder I jer midt på Hornsherred, hvor naturen spiller hovedrollen, så I har aldrig langt til hverken skov eller vand, men selv om I er omgivet af grønt og blåt, har I samtidig kort vej til de daglige gøremål, for der er kun få kilometer til Jægerspris. Lige ude foran huset løber cykelstien, som tager jer direkte mod skole og hal, der ligger kun 2,3 kilometer fra adressen. Derudover finder I hurtigt vej til Kronprinsesse Marys Bro, hvor I kan krydse fjorden og sætte kurs mod eksempelvis København.

Lyder det alt sammen som noget for jer? Så tag kontakt til Freck Bolig allerede i dag. Vi glæder os til at vise jer Havretoften 2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.