Byvangen 20, 3550 Slangerup

KLASSISK PARCELHUSCHARME MED PLADS TIL FAMILIELIVET

KLASSISK PARCELHUSCHARME MED PLADS TIL FAMILIELIVETDet er intet under, at sælger i 37 år har kunne kalde dette klassiske parcelhus for "hjem" - og nu er det jeres tur.

Scenen er sat af området. Det rolige, grønne og fredfyldte villakvarter emmer af ro, og det er svært at forestille sig, at det bliver mere børnevenligt. 3 min. gang så er børnene i skolen, så man kan nærmest ikke kommer tættere på, mens fritidsaktiviteter med alt fra svømning, fodbold, klatring og fitness er lige i nærheden. Slangerup er en hyggelig by med butikker og spisesteder langs Kongensgade, og skal hverdagen varieres med sjov for hele familien, er der ofte arrangementer som f.eks. fastelavnsfest og juletræstænding på Rådhuspladsen og film og popcorn i Slangerup Bio. Men måske bedst af alt er naturen, som også er jer i vente. I kan pakke sodavand og madpakker og stikke en tur i Lystrup Skov til en søndagspicnic i solskinnet, eller I kan hoppe i Buresø efter en varm cykeltur for at nedkøle kroppene.

På matriklen indrammer de gule mursten jeres nye tilværelse, og de indvendige rammer er som en hel velholdt tidslomme, som fremstår rigtig pæn. Der er stadig masser af originale detaljer og en særdeles hyggelig atmosfære, som udspringer af de mange træoverflader fyldt med varme. Etagemeterne spænder over en rummelig stueetage og en skøn, brugbar kælder, hvor der ikke kan stilles spørgsmål ved familievenligheden. Stueplan indeholder således spisekøkken, to stuer, fire værelser, grovkøkken, badeværelse, gæstetoilet og entré, mens kælderen indeholder bryggers, badeværelse og en håndfuld gode, disponible rum med plads til sociale aktiviteter og lystige fester. Fra indkørslen er der desuden nedkørsel til den integrerede garage med elport og hobbyværksted, hvorfra I frit kan tilgå kælderens arealer.

Hyggen får I serveret på et sølvfad med villaens mange detaljer og de store vinduespartier lader dagslyset strømme ind i kringelkrogene. Plads er ikke noget, I kommer til at mangle, og selv når børnene skal invitere hele klassen til børnefødselsdage, eller når I skal fejre jul med hele den udvidede familie, kan I samles omkring et langbord i stuen.

Flere steder er der døre mod terrassen, som strækker sig omkring tre af husets sider og fanger solen hele dagen. Herfra kan I skue over jeres lukkede frugthave, hvor træerne blomstrer og beplantningen er farvestrålende - en yderst velplejet én af slagsen, tilmed, hvor plænen indbyder til leg og boldspil.

Tøv ikke - book en fremvisning i dag og hør mere om, hvor dejligt I kan få det på Byvangen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.