Smedebakken 9, Annisse, 3200 Helsinge

BO MED SPEKTAKULÆR PANORAMA UDSIGT OVER ARRESØ

Ønsker du at bo i naturskønne omgivelser med en smuk udsigt over Arresø, så fås det ikke meget bedre!
I den idylliske landsby Annisse, hvor roen er stor og naturoplevelserne mange, finder du denne bolig. Et skønt bjælkehus på 253 etagekvadratmeter, som med sin fænomenale beliggenhed ved Arresø tilbyder en udsigt, du aldrig bliver træt af.

Her kan du følge årstidernes skiften med den enestående natur som baggrund. De sydvestvendte terrasser byder på de mest fantastiske solnedgange. Annisse byder på både skole og institutioner og Hillerød kan nås på blot 15 minutter i bil og der er gode forbindelser til offentlig transport.
Så skal du være den nye ejer af Smedebakken 9?
Kort fortalt, får du her, et helt unikt bjælkehus, som sælger selv har fået tegnet og bygget i 1978, hvor naturen er tænkt ind. Der er ligeledes lagt vægt på højt til loftet, samt store rum, dette vil du også fornemme når du træder ind i boligen hvor de 253 etagekvadratmester fordeler sig på 2 plan med en hævet kælder. Der er således plads til både den store familie eller den pladskrævende hobby.
Prikken over i'et er udsigten til Arresø som du har fra de fleste rum i stueplan. Det originale køkken er opført med elementer i naturlige trætoner, og du sikres gode opbevaringsmuligheder både oppe og nede samt masser af bordareal, så madlavningen til både dagligdagen og festlige højtider kan foregå nemt og bekvemt. Den tilknyttede spisestue tillader et herligt lysindfald og masser af plads til at samle hele familien om bordet, samtidig med at der er udgang til terrassen, hvor der er etableret et udekøkken. Her kan tilberedningen af aftensmaden foregå, mens solen går ned over Arresø. Du finder også to stuer en-suite, hvor den ene har brændeovn, og den anden udgang til en overdækket terrasse. Her er der altså både mulighed for at slappe af på sofaen, mens ildens knitren spreder sig i rummet på en kold aften, samt åbne til terrassen og nyde frisk luft i sommerhalvåret, sælger har selv nydt at sove under overdækningen om sommeren.

UNIKT HJEM MED INDBYDENDE HAVE OG TERRASSEMILJØ VED ARRESØ

På resten af etagen er der tre gode, rummelige værelser, der alle får masser af lys ind, og to af dem har endda egen udgang til terrassen, hvorfra man også kan nyde den skønne udsigt. På grundplanen (kælderen) er der tre gedigne disponible rum, hvor kun fantasien sætter grænser. Det største af rummene har udgang til haven, hvilket er oplagt, hvis du er interesseret i at have et hjemmekontor eller har pladskrævende hobbyer. Derudover er der et vaskerum samt et badeværelse med karbad. Huset fremgår meget originalt, så der er plads til man skal kan give det en opdatering.

Udenfor bydes du på en herlig nem have, hvor der er god plads til, at børnene kan løbe og lege, og du kan anlægge køkkenhave eller lignende. Der er ligeledes oplagt mulighed for at samles til stemningsfyldte arrangementer på de store terrasser, hvor især den sydvestvendte terrasse giver en enestående udsigt til det naturskønne, kuperede område samt Arresø, her kan årstiderne opleves på nærmeste hånd, når de skifter. Nede ved vandet er der også er en lille bådebro til grundejerforeningen, hvorfra du kan sætte din kajak eller robåd ud og nyde naturen og vandet.
Beliggenheden i Annisse byder på en dejlig skole i Annisse Nord samt børnehave blot 550 meter fra huset. I Forsamlingshuset er der ligeledes mulighed for at være en del af det lokale fællesskab med fællesspisninger, og fritidsaktiviteter er der også masser af, for Bjørnehøjhallen ved skolen tilbyder bl.a. fodbold, gymnastik, basket og yoga. Er du mere til frisk luft og røde kinder, så kan området også bryste sig af flere dejlige vandrestier, der kan tage dig gennem landskabet.

Billederne på dette hus kan ikke matche virkeligheden, man bliver så overrasket når man selv træder ind i huset, udsigten er endnu bedre end hvad billederne kan vise, så det skal opleves live - Kontakt Freck Bolig for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.