Sundbylillevej 12, 3550 Slangerup

FAMILIEVILLA MED FANTASTISK UDSIGT OVER NATUREN

I flytter ud til det rene idyl, når I overtager nøglerne på Sundbylillevej 12, for denne dejlige familievilla placerer sig i rammerne af en frodig have, der grænser direkte op til bølgende marker og den nyplantede skov ved Jørlunde/Sundbylille, som I har direkte adgang til fra jeres ejendom. Så med i købet får i altså en fantastisk udsigt over naturen, som i kan nyde året rundt, når årstiderne iklæder landskabet i alt fra nyfalden sne til forårssol.

Huset er et klassisk eksempel på en 60'er-villa, og det er opført på en 913 kvadratmeter stor grund, så der er god plads til udelivet i jeres drøm af en have. Træer, buske og blomsterbede står i fuldt flor og danner ramme om både terrasser, små solkroge og den fine glaspavillon, som inviterer på udsigt over de åbne vidder.

Indendøre venter en velindrettet bolig med en lys og venlig atmosfære. I får 117 kvadratmeter i ét plan med en god planløsning, der bl.a. giver jer et stort bryggers og en separat afdeling med husets værelser. Her finder I to oplagte børneværelser, et perfekt forældresoveværelse med indbygget skabsplads samt et nydeligt badeværelse af nyere dato. Den smagfulde indretning går igen i det pæne, tidløse køkken, som udgør ét ud af hjemmets to opholdsrum. Når aftensmaden er klar, kan den sættes på bordet i den tilstødende vinkelstue, hvor I får rigelig plads til at indrette jer med både en spiseafdeling og en dagligstue. Derudover fornemmer I tydeligt 60'er-arkitekturens charme, for rummet prydes af et elegant parketgulv, som ses flere steder i huset. I stuen komplementeres det desuden af en hyggelig brændeovn, der bidrager til den gode stemning, og når brændeovnssæsonen ender, kan I slå døren op til sol på terrassen.

Huset har tag fra 2008 og er nymalet ud og inde i 2022, så det er nemt at flytte direkte ind.EN NATURSKØN BASE TÆT PÅ BYLIVET

Jørlunde er en skøn, lille landsby med sin helt egen identitet og historie. Byen placerer sig i den østlige del af Naturpark Mølleåen, så I er omgivet af en grøn kulisse, der inviterer ud på mange lange gåture, og derudover byder landsbyen på både kulturforening og landsbylaug. Her lever man det gode landsbyliv i naturskønne omgivelser, og samtidig har man ingen vej til Slangerup, som folder sig ud lige nord for Jørlunde. Der er stisystemer til skolerne, og de yngste kan hoppe på skolebussen få skridt fra hoveddøren. Stierne leder jer også mod diverse pasningstilbud og den store idrætshal med både svømmehal, boldbaner og gode tilbud for folk i alle aldre.

I Slangerup finder I alt, hvad I kan ønske jer. Der er gode indkøbsmuligheder i form af bl.a. SuperBrugsen, Netto og Coop365, og dertil kommer et fint udvalg af specialbutikker. I kan også besøge biografen, som sammen med caféen drives af frivillige ildsjæle. En gang om året kommer der også cirkus til byen, ligesom I kan tage del i den årlige jazzfestival, som i en hel uge bringer god musik til byen.

Skal I videre ud i landet, har I fra hoveddøren kun 150 meter til bussen, som kører jer til både Ølstykke, Roskilde og Hillerød. Her er S-togsstationer, og med det offentlige kan I finde vej til Kongens Nytorv på ca. tre kvarter. Vil I derimod nyde naturen, så skal I ingen vegne. De åbne marker og den nyanlagte skov folder sig ud i direkte forlængelse af jeres matrikel; skoven er perfekt til både hundeluftning og en frisk løbetur. Derudover er der syv kilometer til Marbæk Strand, ligesom I kan sætte kurs mod Buresø, der byder på alt fra en fin strand til en lille café og et ishus - en oplagt destination til varme sommerdage!

Kan I se jer selv på Sundbylillevej 12? Så tag kontakt for en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til at vise hus og have frem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.