Hove Bygade 5, Hove, 2765 Smørum

LANDEJENDOM MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

STENBÆKGAARD: BINDINGSVÆRK, BOFÆLLESSKAB OG SELVFORSYNENDE LANDIDYL


Skal fremtiden være på Stenbækgaard? Midt imellem Roskilde og København, lige midt i naturen i idylliske Hove er mulighederne nemlig lige så mange som kvadratmeterne. Og charmen er til at tage og føle på.

Der er tale om en rigtig firelænget gård og en god jagtejendom med en stor sø for enden af grunden med masser af dyreliv. Lige pt. er jorden forpagtet ud, men jagten er fri fra dag ét. Her får I over 14 ha jord, og så stikker køberklientellet i vidt forskellige retninger: Ejendommen er bl.a. oplagt til bofællesskab, og særligt den selvforsynende af slagsen får rig mulighed for at trives, da der er to boliger at gøre godt med. Der er stuehuset på 234 kvm samt det ene længe på 85 kvm, som I med fordel kan udvide i det eksisterende længe - den gamle stald.


HOBBYFACILITETER OG MULIGHED FOR AT BLIVE SELVFORSYNENDE

Selv det store hobbyliv er der plads til her, hvor vaskerum, garage, maskinhal, værksted og opbevaring alt sammen er at finde på den store ejendom. Der er faktisk over 1000 etagekvadratmeter at boltre sig i, hvilket endvidere tæller lave stalde til dyr. Hertil har I et åbent maskinhus til opbevaring af biler, campingvogne eller både. Går I med drømmen om udekøkken, hjemmedyrkede grønsager i drivhus og gule æggeblommer fra egen hønsegård, så er det her, det alt sammen kan udleves.

Én af de gamle stalde er i dag omdannet til orangeri. Her folder et fignetræ sig ud i takt med en vinranke - fantastisk charmerende, og disse hyggelige arealer bliver utvivlsomt jeres foretrukne at nyde en selskabelig stund i. Hertil har I nemlig en grøn udsigt, mens I sidder rundt om de klatrende planter.


LYS, EN GOD LOFTSHØJDE OG LØBENDE VEDLIGEHOLDT OG MODERNISERET

Og så er der selve boligerne. Her er utroligt lyst, for både vægge og lofter er hvide. De store rum gennemlyses fra de sprossede vinduer, og de gedigne loftsbjælker hiver landcharmen og ånden frem. Samtidig er det et flot vedligeholdt hjem, der løbende er moderniseret. Går I med bestemte drømme i maven, er der imidlertid også plads til, at I kan gå i krig med at få udfoldet dem - det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan bruge de mange kvadratmeter til og der er en god loftshøjde.

Landstilen er i det hele taget gennemgående både i køkkenet, i de klassiske fliser og i de fine plankegulve, der flyder gennem opholdsarealerne. Her er rig plads til samvær, hverdagsliv og kreativitet - og med sådanne fine udsigter over natur og gammelt, velholdt bindingsværk er der altid noget at blive inspireret af.

Måske vil I udvide selve terrassen på den charmerende gårdsplads, der er omfavnet af det idylliske stuehus og de tilhørende længer. Både herude og i de omkringliggende havearealer kan I leve det gode liv med alt fra grillaftener, udplantning af stokroser eller noget helt tredje.


VEDKOMMENDE LANDSBYIDYL

Den fantastiske ejendom ligger i en lille landsby, hvor naboskabet trives i bedste velgående. Selv med børn vil I være tæt på legekammerater, og byen laver da også flere fællesaktiviteter såsom Sankt Hans på fællesområdet, som støder op til ejendommen. Byen er fuld af gamle, fine og stråtækte huse, og så har I få skridt ud til den storslåede natur, der begynder med marker. Videre har I skov- og ålandskab: Kør forbi gule rapsmarker, ud mod Gundsømagle Sø og Fuglereservat, eller tag turen ind mod Roskilde eller København. Det tager hhv. 20 og 30 min., mens de daglige indkøbsture kan finde sted i bl.a. stationsbyen Veksø under fire km væk, hvor I også finder skole- og dagtilbud.

Tænk sig at bo i en rigtig firelænget landejendom. Og tænk sig, at I endda kan flytte ud i drømmen af en tilværelse med det samme, for det hele fremstår alt sammen i pæn og indbydende stand - fuld af gode detaljer at gå på opdagelse i.

I hovedtræk er Stenbækgaard en alletiders mulighed for et idyllisk, naturskønt liv, der lover jer meget mere end hamsterhjul og leverpostej. Vi glæder os til at fremvise denne fine, spændende perle for jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.