Bellevue 4 10., 6300 Gråsten

PANORAMAUDSIGT OVER FLENSBORG FJORD UDEN BOPÆLSPLIGT


SKØN LEJLIGHED MED PANORAMAUDSIGT OVER FLENSBORG FJORD


Det er næsten, som om man hopper direkte i vandet, når man står dér i stuen og kigger ud. Så pragtfuld og overvældende er vandudsigten her på Bellevue 4, 10. Denne skønne lejlighed har i dag ingen bopælspligt, hvilket gør den egnet til et bredt køberklientel, og måske er det dig, der skal ende med nøglerne?


LIGE UD TIL - ELLER I - VANDET I ALLE TIDERS GRÅSTEN


Det er sådan set lige meget, om du vil bo her som turist, eller om du ønsker at slå rødder i Gråsten. Den her beliggenhed tilbyder dig et væld af muligheder og oplevelser, og alt sammen begynder lige uden for døren. Først og fremmest er det virkelig hyggeligt at følge med i livet på vandet. Her kan man nogle gange være heldig af en af de lokale fisker, lægger til få hundrede meter fra lejligheden, hvor man så kan smutte ned og købe lokalt, friskfanget fisk til middagen. Det også oplagt at tage en tur på paddelboard eller en tur i kajak. Måske føler du den akutte iver efter at springe i vandet på tværs af årstider? Vi kan glæde dig med at der er lavet en lille strandbred 500 meter herfra; Så skulle solen kalde dig ud til sand og det skvulpende vand er det bare på med klipklapperne.

Du er samtidig tæt på spa og Marina Fiskenæs, hvor voksenspa og vandrutsjebane tiltaler både det yngre og ældre publikum. Som du bevæger dig rundt, bliver du mødt af venlige smil, hele Gråstens ejendommelige charme og det blomstrende butiksliv. Turen videre, kan både tage dig mod slotshaven eller skoven - måske ud af Gendarmstien. Med denne beliggenhed får du dit eget lille kongerige, i hjertet af grænselandet, hvor dynamikken fra de førende, nytænkende virksomheder smelter sammen med storslået natur, nært fællesskab og enestående kulturarv.

Zoomer vi en sidste gang lidt mere ud, er det værd at fremhæve, at Gråsten netop ligger centralt placeret i grænsetrekanten mellem Sønderborg, Aabenraa og Flensborg. Det giver dig adgang til globale industrigiganter, tunge virksomheder, et supersygehus og hele den store uddannelsespalette: børnehaver, folkeskoler, friskoler, tyske skoler, højskoler … Der er næsten ikke det, du ikke har nærved i trygge, indbydende rammer.


EN EJENDOM, DER TEASER OM TILVALG PÅ TILVALG PÅ TILVALG


Der er luft og plads omkring den ejendom, der gemmer på netop denne lejlighed, der står til salg. Den blev opført i 2006, og den fremstår knivskarp, moderne og indbydende allerede udefra: Her lokker de store vinduespartier og de store altaner nemlig allerede, som man står ude foran ved parkeringspladserne, de åbne grønne arealer og ved hele havnefronten.

Det er ikke til at se, at der er elevator, men det er der heldigvis, særligt når de tunge indkøbsposer skal med op. Du kan imidlertid godt ane lejlighedens to altaner udefra. Heroppe i højderne får du glæde af solen fra tidlig morgen til sen aften, hvorfra du kan følge med i det stemningsfulde maritime liv.

Hertil kan vi nævnte, at der hører et kælderrum til samt plads til cykler i den fælles cykelkælder, ligesom parkeringsforholdene altid er gode. Alt sammen med godt naboskab at blive en del af.


EN KULISSE AF VAND OG HAVNEMILJØ

Sådan en udsøgt lejlighed som denne er som balsam for sjælen. Vand gør noget helt særligt, når det kommer til velvære og ro i hovedet, og det er der så sandelig indtænkt i lejlighedens lyse disponering.

Faktisk har lejligheden kun haft én ejer, og den er kun blevet brugt som sommerhus i ferierende weekender. Det efterlader dig med en super velholdt bolig, og der er 91 kvadratmeter at glæde sig til. De består af en fordelingsentré med skabsplads, to værelser, hvoraf du får adgang til den sydøstvendte altan fra det ene. Et brusebadeværelse med gulvvarme og vaskefaciliteter og til sidst køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Herfra har du desuden adgang til den anden sydvestvendte altan. Vinduerne spiller en stor rolle, så du hverken kan undsige dig lys eller det blå vue. Og det alt sammen er selvsagt med en atmosfære, man skal mærke, føle og simpelthen bare være i.


Dit eget lille kongerige i byen, hvor selv de kongelige holder ferie. Book en personlig fremvisning, og se, om det her skal være dit nye sted.


Udsigten er lagt bedre end hvad billederne kan vise

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.