Meløsevej 25, 3320 Skævinge

MODERNE STUEHUS FRA 2017 MED 5.8 HEKTAR JORD



 

SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM MED MODERNE STUEHUS OG PLADS TIL ALLE DRØMMENE


Der er plads til at drømme stort på Meløsevej 25, hvor et lille kongerige på 5,8 hektar bliver jeres. Her er højt til himlen, smuk natur omkring jer og perfekte betingelser for det gode liv på landet, selvom I befinder jer helt tæt på byen. I har kun lige forladt Skævinge, og cykelstien leder jer hver dag den korte vej ind til de daglige gøremål, så det er en oplagt base for børnefamilien, der drømmer om natur lige udenfor hoveddøren, men uden at komme for langt væk fra alting.


I overtager en sjældent udbudt ejendom, som har været i én families eje i 70 år - og så er der helt moderne rammer om tilværelsen, når I vender blikket mod stuehuset, for som noget særligt får I her et lyst og lækkert hus fra 2017. Denne ejendom giver jer altså det bedste af to verdener: landlig idyl og en tilværelse fuld af komfort. 


Det flotte stuehus holdes med selskab af flere andre bygninger, som rummer et væld af muligheder. I finder blandt andet det oprindelige stuehus, der med lidt kærlighed kan forvandles til eksempelvis et hobbyværksted, kontor eller tennagerfestlokale. Dertil kommer både en dejlig lade og staldbygninger, der kan tjene mange forskellige formål. Måske I drømmer om hestehold eller lager til jeres virksomhed? Der er plads til det hele - og plads er også et nøgleord udenfor.


Fra hus og have kan I nyde en fantastisk udsigt over egne marker, remiser og råvildt, som tit lægger vejen forbi og hilser på. Ud fra ejendommen folder 4,4 hektar jord sig ud med remiser, græs og jeres helt egen grævlingehøj, og her er der rig mulighed for en fin jagt på egen jord, men I kan også etablere nogle skønne hestefolde og hver dag have selskab af jeres firbenede venner, der græsser lige ude foran vinduet. I forlængelse af denne matrikel får I yderligere 1,4 hektar engstykke - oplagt til wrap eller hø. 


Der bliver god tid til familielivet og til at dyrke hobbylivet, for med et lækkert hus fra 2017 skal I blot slappe af og nyde al den komfort, der venter jer i hverdagen; huset er billigt i drift, og det kræver minimal vedligeholdelse. 


ET TOPMODERNE STUEHUS KLAR TIL INDFLYTNING


I træder indenfor til nybyg, når det er bedst. Alt fremstår lyst og indbydende, og de rene linjer løber som en rød tråd gennem hele indretningen. Huset er opført med bl.a. gennemgående gulvvarme, en ekstra loftshøjde, lydglas, ovenlysvinduer, centralstøvsuger og akustiklofter flere steder. Der er tænkt over det hele og indrettet med sans for selv den mindste detalje. De pæne materialevalg tæller alt fra HTH-elementer i køkkenet og på begge badeværelser til Villeroy og Boch-klinker samt akustiklaminat fra Wicanders. Blandt andre gode detaljer kan vi nævne ovenlysvinduernes fjernbetjente rullegardiner, der kører på solenergi, samt det faktum at ejendommen opvarmes med jordvarme. Der er desuden trukket fiber mellem stuehus og udbygninger.


Det topmoderne stuehus folder sig ud med hele 236 etagemeter, hvor selve boligen har selskab af en stor, isoleret garage, der i dag er indrettet med et bryggers og en hjemmebiograf. Garagen har sort Troldtekt-loft, der ligesom klinkegulvet er gennemgående, så det kan nemt laves til ét stort rum ved at fjerne væggen - en væg, der i øvrigt, ligesom døren, er lydisolerende. Derudover er der indsat branddør mellem garage og entré.


Apropos entréen, så åbner den op til et dejligt, lyst og utrolig højloftet hjem, hvor I straks vil finde jer til rette. En familievenlig planløsning giver jer én ende med et bad og to oplagte børneværelser og en anden ende med en separat forældreafdeling. Her er et fint soveværelse indrettet med både sit eget badeværelse og et walk-in-closet. I hjertet af det hele ligger de åbne opholdsrum, som binder hjemmet sammen, nemlig stuen og køkken-alrummet. Her finder I bl.a. det stilrene HTH-køkken, som er udstyret med alt fra ovn med dampfunktion til en Quooker og en Cooler, der tilsammen tilbyder kogende, koldt og danskvand.

 

Begge opholdsrum fuldendes af store, brede vinduespartier, der indrammer jeres helt fantastiske udsigt over al den natur, som er jeres nærmeste nabo. Udsigten følger også med jer, når I rykker ud i jeres nemt anlagte have, hvor fliseterrasserne og bålpladsen sætter scenen for det dejlige udeliv under åben himmel. 


Alt det ligger helt perfekt i den landlige kulisse kun en cykeltur fra Skævinge, hvor I kan blive en del af et hyggeligt lokalsamfund med et stærkt fællesskab og mange frivillige ildsjæle, der holder gang i byen. I kan handle i både brugsen og Netto, og der er skole, pasningstilbud og sportsfaciliteter.


Måske der går 70 år, før Meløsevej 25 igen kommer på markedet, så kom med på en fremvisning, før I fortryder!


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.