Møllehaven 23, 3550 Slangerup

ET HJEM, DER ER FULGT MED TIDEN

FLOT OPDATERET HALVT DOBBELTHUS I MØLLEKVARTERETS FAMILIEVENLIGE KULISSE

Det er en absolut fornøjelse at tage turen gennem dette dejlige halve dobbelthus på Møllehaven 23, og her vil man gerne sætte sit navn på postkassen, når man først er præsenteret for de 127 velholdte m2 og de solrige terrasser. Derudover vil man straks føle sig hjemme i det rolige og familievenlige Møllekvarter i Slangerup.

ET HJEM, DER ER FULGT MED TIDEN

I bydes velkommen hjem af et klassisk gulstenshus med byggeåret 2003, og på rundturen fra have til bolig får I tydeligt indtryk af en ejendom, der er løbende opdateret. Det kan bl.a. nævnes, at der i 2022 blev lavet bryggers med Invita-inventar, og pæne Invita-elementer er også et tema i det lækre køkken fra samme år. Her får I perfekte betingelser for madlavningen i et veludstyret køkken med alt fra Quooker og vinkøleskab til Siemens-kombiovn, induktionskogeplader og en lang Dekton-bordplade. I 2022 blev der også installeret nyt gasfyr, hvilket minimerer varmeudgifterne. Der er altså foretaget mange vigtige og pæne forbedringer, og I kan glæde jer over et hjem, der takket være den gode stand kræver minimal vedligeholdelse.

På jeres vej gennem huset vil I lægge mærke til både de smagfulde materialevalg og det flotte lysindfald; lyset strømmer frit ind gennem hjemmets mange vinduespartier, og lysindfaldet udmærker sig i det åbne leverum, hvor en lang række brede vinduer vender ud mod haven. Som endnu et plus i indretningen er der gennemgående gulvvarme i stueetagen, hvor de fleste gulve prydes af italienske naturstensklinker. De ses bl.a. i bryggerset, på badeværelset, i det dejlige køkken og i entréen, hvor en trappe leder jer videre til førstesalen. Heroppe får hjemmet et ekstra badeværelse, der er indrettet med badekar, og dertil kommer tre gode, regulære værelser, der bliver nemme at indrette. I vil desuden bemærke, at huset er fuldmuret, hvilket giver lidt kant og charme.

Når I samles, bliver det nedenunder, hvor køkken, stue og alrum smelter sammen, og på varme sommerdage vil det også smelte sammen med haven, for de solrige fliseterrasser bliver til naturlige samlingspunkter i det lune vejr. Jeres grund løber omkring det meste af huset, så I kan følge solen fra morgen til aften, og udearealerne er primært belagt med fliser, hvilket gør dem nemme at holde.

TRYGGE STISYSTEMER, GODT NABOSKAB OG NÆRHED TIL NATUREN

Møllekvarteret udgør en tryg kulisse med grønne fællesarealer, gode naboer, fine stisystemer, lukkede veje og mange legekammerater. Det er en oplagt base for alt fra børnefamilien til de unge førstegangskøbere. Her bliver I naboer til skøn natur, og i nærområdet finder I flere grønne områder, et nyplantet skovareal og et indhegnet område til hundeluftning. I kan også tage børnene med til Græse Å, hvor I får rig mulighed for at studere dyrelivet på tæt hold, og dagligdagen med børn bliver også nem, for der er daginstitution i Møllekvarteret, og der er en kort cykeltur til skole.

Kom med ud, og oplev det hele med egne øjne! Kontakt os hos Freck Bolig allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.