Hans Atkesvej 5, 3550 Slangerup

På en lukket vej midt i Slangerup: Flot Lind & Risør-villa fra 2012

FLOT OG FAMILIEVENLIG LIND & RISØR-VILLA PÅ ROLIG ADRESSE MIDT I SLANGERUP

Hans Atkesvej 5 byder på både en bolig og en beliggenhed, der er som skræddersyet til børnefamilien - og I vil straks føle jer hjemme i de dejlige omgivelser. Her kan I nemlig folde tilværelsen ud i en lys og lækker Lind & Risør-villa fra 2012, så der er tale om et moderne hjem med alt i komfort og stort set ingenting i vedligehold. I skal altså blot nyde livet, og det bliver nemt her på adressen, hvor I ikke bare kan glæde jer over en flot bolig, men også en solrig have og en fredelig beliggenhed.

Jeres hus ligger som det næstsidste for enden af en lukket vej, der fortsætter direkte over i en stor, grøn eng, som gør jer til naboer af naturen, selvom I bosætter jer lige midt i hyggelige Slangerup.

Kort fortalt, en fantastisk boligpakke, der fortjener at få lidt flere ord med på vejen!

PLADS TIL DEN STORE BØRNEFAMILIE

Med et byggeår, der hedder 2012, og et hjem, der siden er passet godt på, kan I indtage et hus, hvor alt fungerer upåklageligt. Villaen er opført med fokus på kvalitetsmaterialer og lækre løsninger, hvilket I fornemmer fra inderst til yderst. Der er også valgt materialer, som kræver minimal vedligeholdelse, og I kan eksempelvis glæde jer over fraværet af udendørs træværk, ligesom I kan glæde jer over gode løsninger, der giver jer et energiforbrug langt under gennemsnittet.

Villaen ligger højt i landskabet og betydeligt højere end nabohuset, så med i købet hører en skøn udsigt over det grønne engområde. Huset er opført i to plan, og særligt fra førstesalen kan I se frem til at vågne med udsyn over det naturskønne nabolag. Udsigten holder jer også med selskab i den herlige have, hvor I kan følge solen rundt på terrasserne - og haven er heldigvis nem at holde, så der er god tid til at nyde sommervejret. Grunden er på 802 m2, og der er også anlagt en indkørsel til bilen.

LÆKKER VILLA MED PLADS TIL DINE-MINE-OG-VORES-BØRN


Indendørs er plads i den grad et nøgleord. Intet mindre end 208 flotte m2 fordeler sig over de to velindrettede etager, hvor lys, luft og rene linjer går igen. Der er en rød tråd i indretningen, som bl.a. byder på strømlinet HTH-inventar i køkken, bryggers og bad. Derudover er der også gennemgående gulvvarme, hvilket bl.a. vil være en fordel, hvis I vil ændre på planløsningen, som er yderst fleksibel. Stueetagens soveværelse kan eksempelvis inddrages i stuen, mens depotrummet på førstesalen kan inddrages i opholdsrummet.

Der er bad på hver etage og et oplagt forældresoveværelse i stueplan, mens de fire værelser øverst kan give plads til børnene og eventuelt kontor eller gæster. På førstesalen er der loft til kip, og etagen bindes sammen af et åbent opholdsrum, hvor to store Velux-vinduer giver et unikt lysindfald, mens de indrammer udsigten over engen og kan åbnes op så man kan stå og nyde sommerbrisen. Nedenunder er stueetagens resterende kvadratmeter dedikeret til et bryggers og ét stort leverum, hvor stuen og køkken-alrummet smelter sammen. Køkkenet har adgang til et viktualierum, mens både køkken og stue har direkte udgang til sol og sommer på terrasserne.

NABOER TIL BÅDE ENG OG BYLIV

Jeres adresse er den perfekte kombination af to verdener. I kan træde direkte ud til engen, som starter, hvor vejen slutter, så der er altid grønt til øjet, når I forlader matriklen, og I får hjemme i fred og ro på en lukket vej. Samtidig placerer I jer helt centralt på Slangerups bykort, så I kan gå til det hele. Det gode stisystem løber udenfor grunden, og I kan herfra bevæge jer videre mod butikslivet, foreningslivet, indkøb, skoler, pasningstilbud, fritidsaktiviteter og endnu mere smuk natur i Lystrup Skov ikke langt herfra.


Hans Atkesvej 5 skal opleves med egne øjne! Vi står klar til en fremvisning kontakt os på telefon 24220212

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.