Åvej 19, 3550 Slangerup

En oplagt base for seniorerne eller førstegangskøberne

CENTRALT HALVT DOBBELTHUS I ET PLAN - TIL DET UNGE PAR ELLER SENIORERNE
Solgt på 1 måned - Ønsker du ogå at sælge ? Kontakt os på telefon 24220212

Lad os invitere jer med hjem til adressen. Her ligger huset, som blev opført i 1964, på en 470 kvadratmeter stor grund, der også giver plads til en dejlig have. Når sommervejret gør sit indtog, kan I bruge det meste af jeres tid i de solrige rammer på den sydvendte fliseterrasse, og når duggen falder, kan I søge læ under den overdækkede del, som udgøres af den tidligere carport på 49 kvadratmeter. Dertil kommer et værksted opført i 1977.

Inden I bevæger jer indenfor, kan I glæde jer over, at huset har fået et nyt tag fra 2022, så der er mange gode år tilbage der. Huset er løbende vedligeholdt og opdateret, men man skal dog være klar på at man skal skifte varme kilde eller olietank, da den falder for alderen. Olietanken er overjordisk så kan nemt skiftes, men det vil være oplagt mulighed for at få installeret ex. luft-til-vand-varmepumpe og dermed energioptimere boligen samtidig.


Huset har en hyggelig og overskuelig størrelse, og pladsen er godt fordelt. I bydes velkommen af en entré, og herfra har I adgang til bl.a. et badeværelse med brus, to regulære værelser og et køkken med videre afsæt til et bryggers. Det sidste rum tæller en god stue, hvor I nemt finder plads til såvel spisebord som sofaarrangement her er der et dejligt gennemlys igennem via vinduerne.

Skal I med på en fremvisning? Vi byder jer gerne velkommen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.