Kvinderupvej 30, Manderup, 3550 Slangerup

DRØMMER DU OM UDSIGT OVER ÅBNE MARKER?

LYS, VENLIG OG VELHOLDT ETPLANSVILLA MED NATURSKØN UDSIGT TIL ALLE SIDER

Udsigt, udsigt og atter udsigt. I vil straks forelske jer i al den smukke natur, der omgiver jeres nye hjem på Kvinderupvej 30, som også er kendt som paradiset for sin beliggenhed ved Manderup i Slangerup. Denne dejlige etplansvilla ligger i kulissen af åbne marker og små skovområder. Uanset hvilket vindue I kigger ud af, og uanset hvilken terrasse I vælger at nyde solen på, så holdes I med selskab af det lange kig ud over jeres grønne nærområde - en udsigt, man aldrig bliver træt af.

I får altså opfyldt ønsket om en adresse, der giver jer højt til himlen og natur lige udenfor hoveddøren, men det sker helt uden at gå på kompromis med afstanden til de daglige gøremål. Der er nemlig kort vej til Slangerups bygrænse, og skolebussen stopper ude foran døren, ligesom Tornebakkestien på cykel eller gåben leder jer direkte til skole og idrætsfaciliteter. Slangerup byder sig til med alt, hvad I kan få brug for. Der er gang i foreningslivet, der er gode pasningsmuligheder, I finder et fint udvalg af både supermarkeder og specialbutikker, og så kan I lade jer friste af alt fra spisesteder til en tur i biografen.

TIL BØRNEFAMILIEN ELLER DET PLADSKRÆVENDE PAR

Der venter jer noget af en velkomst, når I drejer ind ved adressen på friske forårsdage, for i forhaven blomstrer det smukkeste magnolietræ, der med sin lyserøde krone lyser op i landskabet. Magnolietræet er blot første skud på stammen af gode oplevelser her på Kvinderupvej 30, for der venter jer også en yderst velholdt bolig og en dejlig have, hvor sol og udsigt går hånd i hånd.

Denne pæne villa er oprindeligt opført i 1965, men det er tydeligt, at der gennem årene er lagt tid og kærlighed i den løbende vedligeholdelse. Døre og vinduer står flot, taget er fra 2018, der er indlagt jordvarmeanlæg, og indendørs blev der i 2019 lavet et lækkert, lyst køkken-alrum med gulvvarme.

Boligens pæne kvadratmeter fordeler sig godt på bl.a. et stort bryggers og fire regulære værelser, hvoraf det ene har egen terrassedør, mens et andet har både walk-in og eget bad. Sidstnævnte udgør en oplagt forældreafdeling, hvis I er en børnefamilie, og i så fald vil I også sætte stor pris på, at boligen er udstyret med to badeværelser. Samtidig får I rig mulighed for at samles, for det dejlige køkken-alrum står klar til at danne ramme om familiens hverdagsstunder, ligesom der er lagt op til hygge foran brændeovnen i stuen.

Udsigten følger jer fra rum til rum, og den bliver kun bedre, når I rykker udenfor i haven. Mod syd ligger træterrassen med fri udsigt over markerne, og på modsatte side venter fliseterrassen med en lige så afslappende udsigt. I får også en udendørs spa og en overdækket terrasse, hvor I kan søge læ for duggen på lyse sommeraftener. Derudover har både den sydvendte og nordvendte terrasse opsat elektrisk markise, så der ligeledes er sørget for skygge på de varmeste dage og dug om aften.
I får endvidere et skønt isoleret udhus, sælger selv har brugt som lager til sin virksomhed samt en carport til at parkere bilen i.

Lyder alt det som noget for jer? Så kom med på en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.