Skrædderbakken 5, 3650 Ølstykke

MULIGHEDSRIG LANDEJENDOM

IDYLLISK OG VELHOLDT LANDEJENDOM MED PLADS TIL DYR, GÅRDBUTIK OG VÆRKSTED


I køber drømmen om en landejendom med rigelig plads og ren idyl her på Skrædderbakken 5. Det charmerende stuehus og de mange gode udbygninger rummer en verden af muligheder, og måske skal I endelig indfri drømmene om værksted, gårdbutik, hestehold eller at bo flere generationer side om side? Alt kan lade sig gøre i rammerne af de 15 hektar, hvor I kan leve det gode liv i landlige omgivelser, men helt tæt på bylivet i Ølstykke.


HISTORIE TILBAGE TIL 1847


I får et sted med historie. Ejendommen er oprindeligt opført i 1847, og selvom alt fremstår velholdt, så fornemmer I tydeligt charmen. Gennem årene er der passet godt på det dejlige hjem, som er gået i arv fra generation til generation - og nu står ejendommen klar til en ny familie, som vil elske og værdsætte de skønne omgivelser.


Lad os først tage et kig på de mange udbygninger og det store potentiale, de rummer. I får blandt andet en stor, god lade på 256 m2 med højt til loftet. Laden kan give plads til maskiner, biler, den flotteste gildesal til familiens fester eller jeres helt egen yogasal. Med en kærlig hånd kan der skabes et fantastisk rum til lige præcis den drøm, der har hjemme hos jer. Dertil kommer den gamle kostald med loft, og her kan I forestille jer alt fra et atelier til et kontor eller en ekstra bolig. Drømmer I derudover om heste eller andet dyrehold, kan I vende blikket mod den gamle svine- og hestestald, der igen kunne blive til et dejligt hjem for de firbenede venner - men også her er der plads til de kreative idéer, så går tankerne mere i retning af et kreaværksted, kontorlokaler eller gårdbutik, så slip fantasien løs. Kvadratmeter og muligheder er der nok af!


Jord har I også rigeligt af, for med i købet hører de 15 hektar, som fordeler sig på 5,6 hektar med engområde, der ligger lidt væk fra ejendommen. Ejendommens øvrige 9,7 hektar, er beliggende i forbindelse med ejendommen og det drives i dag som landbrug. Her er indhegnet folde og anlagt en stor køkkenhave, som også kan udvides. Frugttræer og bærbuske forsyner jer med alverdens hjemmedyrkede lækkerier - det er ren idyl. En skøn terrasse ligger gemt i alt det grønne, og på gårdspladsen kan I indrette jer med alt fra små solkroge til et juletræ i december.


ET HJEM MED INDBYGGET SJÆL OG CHARME


Stuehuset med den lange historie er et kapitel for sig. Det er løbende vedligeholdt, og alt fra fyldningsdøre til trægulve og udskårne lofter skaber en charmerende ramme om tilværelsen. I får 190 m2 fordelt over to etager, hvor førstesalen byder på loft til kip, to værelser og et åbent opholdsrum. Nedenunder står stueetagen klar med et værelse, et badeværelse, to hyggelige stuer med brændeovne og et nydeligt køkken med videre afsæt til det gamle fadebur, hvor I får plads til frugt, grønt og hjemmesylt. Det kan desuden nævnes, at ejendommen opvarmes med luft-til-vand-anlæg, mens brændeovnene supplerer med både varme og hygge i vintermånederne.


FLYT PÅ LANDET LIGE UDENFOR BYEN


I placerer jer i landskabet mellem Ølstykke og Jyllinge, så selvom livet leves i landlige rammer, har I ingen vej til hverdagen. Bussen 600S kører lige ude på vejen og bringer jer hurtigt til S-toget, og der er også cykelsti til byen, så det er nemt for børnene at komme omkring. Der er eksempelvis kort afstand til både svømmehal, fodbold osv. Ølstykke er en dejlig by, der står til rådighed med alt, hvad I skal bruge, og så kan I tilmed pendle til København på kun 40 minutter.


Så er det jeres drømme, der skal folde sig ud på Skrædderbakken 5? Kontakt os for en fremvisning allerede i dag og kom ud og se ”Svalehøj” som gården bliver kaldt i folkemunde

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.