Hestestald

Hvorfor skuffesalg?

Der kan være mange gode grunde til at vælge et skuffesalg, eksempelvis fordi at:
·   Sælger gerne vil være lidt mere diskret omkring salget af ejendommen - eksempelvis fordi der er en forretning involveret i salget.
·   Sælger ønsker en lang overtagelse og derfor gerne vil vente med at sætte ejendommen officielt til salg på Boligsiden. Men hvis der kan findes en køber, der kan acceptere den lange overtagelse, er man parat til at indgå aftale om salg.
·   Sælger ikke ønsker at have en masse billeder af ejendommen liggende frit på nettet.
·   Sælger gerne vil have gjort nogle ting på ejendommen, inden den kommer på nettet.
Ved et skuffesalg er der ingen annoncering på Boligsiden, eller anden annoncering med offentliggørelse af ejendommens adresse. Uvedkommende kan derved ikke se at boligen er til salg. Derudover betyder det lavere omkostninger til sælger, hvis ejendommen sælges fra "skuffen".
Hvis sælger ønsker det, kan ejendommen blive vist med et enkelt billede og lidt tekst her på Freckbolig.dk under "Skuffesager". Der er også mulighed for, at vi kan lave en teaser på vores Facebook-side eller på Instagram. Adressen bliver dog aldrig nævnt. Det er kun hvis en potentiel køber kontakter os, at vi oplyser adressen.
Det er dog ikke alle sælgere, der ønsker at få skuffesagen vist på vores hjemmeside. Så husk altid at blive skrevet op i vores køberkartotek, hvis du er på udkig efter en bolig. Du er derved sikker på at få besked som en af de første, hvis vi får en skuffesag, der matcher dine ønsker.
Vi tager os naturligvis stadig af alt fra fremvisning til endelig handel og al papirarbejdet derimellem.
Ønsker du at vide mere om muligheden for et skuffesalg, så kontakt Louise på Louise@freckbolig.dk