Køberrådgivning

Freck Bolig tilbyder køberrådgivning

Har I fundet jeres drømme ejendom?
Vi kan hjælpe jer med at gennemgå papierne, udarbejde og tinglyse skødet samt udfærdige en refusionsopgørelse, hvis I har købt bolig gennem en anden ejendomsmægler.
Når du vælger Freck Bolig som købermægler, bestemmer du selv i hvilket omfang vi skal hjælpe dig.
Priser inkl. moms:

Totalpakke: Villaer, ejerlejligheder, Sommerhuse samt Grunde
Kr.
8.000,-
Totalpakke: Liebhaverboliger (over 5 mill.) samt landbrugsejendomme
Kr.
11.000,-


Totalpakken dækker bl.a. følgende: Gennemgå ejendommens papir, rådgivning om købsaftalen, prisen, evt. forslag til tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser samt alle sædvanlige ekspeditioner, herunder korrespondance med sælgers ejendomsmægler, bank, ejerforeningen/grundejerforeningen. Oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse samt sikring af, at købesummen først frigives til sælger når alle betingelser er opfyldt.

Ekspeditionspakken: Villaer, Ejerlejligheder, Sommerhuse samt Grunde
Kr.
3.800,-
Ekspeditionspakken: Liebhaverboliger (over 5 mill.) samt Landbrugsejendomme
Kr.
6.000,-


Ekspeditionspakken dækker følgende: Oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse samt sikring af, at købesummen først frigives til sælger når alle betingelser er opfyldt. Denne pakke kan også udføres i handler hvor Freck Bolig repræsenterer sælger, idet der ikke ydes rådgivning.

 

Tilkøb af besigtigelse og forhandling:                                                         
                   Kr.
3.500,-
Omfatter besigtigelse af boligen i forbindelse med anden gangs besigtigelse med henblik på forhandling med sælgers ejendomsmægler. Der tillægges endvidere 3,5 kr. pr. kilometer i kørsel udover de første 15 km fra Freck Boligs Adresse Kongensgade 17 B, 3550 Slangerup + evt. bro eller færgeomkostninger.Vi afstemmer altid samtlige forventninger med vores kunder ved sagens opstart, hvilket vi bekræfter i en berigtigelsesaftale. I kan altid forvente en hurtig ekspedition og til den aftalte pris.

Vi yder en totalrådgivning af ejendomshandlen til helt faste priser. Vi tilbyder derfor en fast pris uden ekstra gebyrer eller lignende, og uanset sagens omfang i forhold til forhandling af sagen mv., ligesom vi uden ekstraopkrævning besvarer diverse spørgsmål, som ikke direkte er relateret til selve sagen.

Freck Bolig ønsker alene at varetage jeres interesse, hvorfor vi i forbindelse med en berigtigelse af en ejendomshandel opkræver et mindre salær, hvis handlen bliver annulleret – uanset sagens tidligere omfang. Vi får hermed ikke en økonomisk interesse i, at handlen skal gennemføres. Men varetager alene jeres interesse.

Ligeledes skal der altid betales tinglysningsgebyr og -afgift efter gældende regler, dette opkræves af Freck Bolig, da vi bliver opkrævet beløbet når vi sender skødet til tinglysning.


lynsøg
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
 
Åbningstider:
Alle dage efter aftale

Medlem af:

Dansk Ejendomsmæglerforening DE

Danske Selvstændige Ejendomsmæglere DSE.


Ring for en uforpligtende salgsvurdering Tlf. 24 22 02 12
Nyeste: