Holmevej 9, 4622 Havdrup

Professionel salgsstald, stutteri eller noget helt tredje? Mulighederne er mange på Holmevej 9 ved Havdrup

For enden af den lukkede Holmevej, hvor ejendommens åbne markarealer omkranser matriklen, finder du denne bolig. Et hjem med hele
17,9 hektar jord, som åbner op for et væld af aktiviteter. Her får både to- og firbenede familiemedlemmer en tryg og naturskøn hverdag med plads til de helt store udfoldelser – kun en halv times kørsel fra København.
Selve boligen råder over 162 velindrettede etagekvadratmeter. Her får du virkelig mulighed for at sætte familielivet i fokus, da huset byder på en stor og lys opholdsstue, som både kan anvendes til festlige stunder og rolige hverdagsaftener. Tiden sammen kan dog også foregå på den hyggelige terrasse, som takket være sin overdækkede karakter kan anvendes både i solskin og regn. Morgenmaden indtages i ro og mag ved spisepladsen i køkkenet, for med to badeværelser undgår I fortravlede morgenstunder. Boligen byder desuden på 4 gode værelser, samt et mindre, hvilket giver godt med plads til børneleg og hobbyaktiviteter. Ejendommen er delvist renoveret indvendigt, hvorfor der stadig er gode muligheder for selv at sætte sit præg på hjemmet.
Det er bestemt ingen overdrivelse, når vi siger, at Holmevej 9 rummer alt, hvad en hesteentusiast begærer. For med opvarmet sadelrum med varmt og koldt vand, strigleplads, hestesolarium og vaskeplads får du alle faciliteter til at skabe et skønt liv for ejendommens dyr. Fra huset har du direkte adgang til stalden via bryggerset. Stalden giver plads til 16 heste, som her kan stikke mulen ud ad vinduet for frisk luft og udsyn over gårdspladsens liv. Når hovene skal luftes, råder ejendommen både over sand- og græsfolde samt en longeringsbane og udendørsridebane på 20*60 med AWT-bund samt en skridtmaskine, der måler 18 meter i diameter. Hestene kan ligeledes motioneres i det 20x40 store ridehus med stødabsorberende Grey fiber materiale som bund. Boligen har da også tidligere været anvendt som professionel dressurstald, men med hele 17,9 hektar jord, som er udlagt til folde og marker, er det kun fantasien, som sætter en stopper for dit næste erhvervseventyr. Der er desuden mulighed for bortforpagtning eller frasalg af dele af jorden, hvis dette ønskes.
Holmevej 9 er et fund af en bolig for dig, der søger de bedste rammer til hestehold og familieliv. For fredfyldte omgivelser til trods bor du stadig kun få kilometer fra hverdagens aktiviteter i Havdrup, alt imens motorvejen venter i fleksibel afstand fra gårdspladsen. Lyder det lovende? Så bestil en fremvisning og se med egne øjne, hvorfor dit kommende hjem venter lige her.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.