Se det digitale energimærke

Udlejrevej 12

, 3650 Ølstykke

1 / 63
1 / 4
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2846 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
3.850.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 195.000
Brutto
i
17.056
Netto
i
14.301
Boligareal 180 m²
Grundareal 6,16 ha
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1923
Sagsnummer 00430
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 234
Ejendomsværdiskat 707
Renovation 258
Skorstensfejning 43
Rottebekæmpelse 17
Tømning af septictank 69
Husforsikring 821
Ejerudgifter i alt 2.147

Smøg ærmerne op, og bliv belønnet med skønne hestefaciliteter, fredet natur og kort afstand til København

Det hører sig til sjældenhederne at finde et til salg-skilt foran Udlejrevej 12 ved Ølstykke. For med sit vanedannende miks mellem landlivets følelse af albuerum og få kilometer til byens tilbud er det intet under, at denne idylliske ejendom har været i samme families eje gennem flere generationer.
Nu er det blevet tid til at åbne op for nye minder på Søvang. De kan blandt andet foregå i et 175 etagekvadratmeter stort hovedhus, hvor sælger allerede har været i gang med at renovere de lyse og velindrettede rum. Dele af hjemmet mangler dog stadig en tidsmæssig opdatering, men har du hænderne godt skruet på, indeholder boligen alle elementer, der skal til for at skabe et fantastisk hjem for både store og små. I får blandt andet masser af muligheder for hyggestunder i de tre store stuer, og med fire værelser samt et stort køkken med spiseplads er det let at sætte sit personlige præg på hjemmet. Samtidig venter her en smuk udsigt over fredede, omkransende naturarealer takket være grundens høje beliggenhed.
Ejendommen passer perfekt til hesteglade købere. Du får blandt andet adgang til en udestald med plads til 6 heste samt en indendørsstald, som kan rumme op til 8 heste. Her kan de firbenede følge med i livet på landet gennem staldens vinduer, og du får ligeledes godt med plads til at strigle og sadle op. Ejendommen råder desuden over indhegnede folde, ridebane og et mindre ridehus, samt et maskinhus til traktorer og et værksted, hvor hobbyaktiviteterne kan få frit spil. Her er med andre ord masser af udfoldelsesmuligheder for dig, der drømmer om at kombinere familieliv, fritid og muligvis erhverv.
Naturarealer til trods bor du ikke langt fra byens liv. Tværtimod befinder du dig i udkanten af den børnevenlige by Ølstykke, hvor der venter alt fra skole og fritidsinteresser til legepladser og indkøb. Få kilometer fra Ølstykke finder du ligeledes Lønager Strandpark, hundeskov og andre grønne områder, så der er masser af gode gåture i sigte. Trænger du til en dosis storbystemning, har du desuden kun en halv times kørsel til København, alt imens bussen mod Frederikssund og Stenløse kører få skridt fra hoveddøren.
Drømmer du om friheden ved at bo på landet? Men vil du samtidig gerne befinde dig tæt på storbyens livlige stræder? Så venter dit kommende hjem med andre ord lige her. 
kontakt
Kongensgade 17B, TV.
3550 Slangerup
 
Telefon:
+45
 24220212
CVR nummer:
34011400
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning