Kongensgade 45, 3550 Slangerup

Rummelig familievilla med plads til iværksætteri, festlige stunder og frugthave

Drømmer du om at åbne din egen butik på Slangerups hyggelige handelsgade? Eller vil du bare gerne give familien de bedste rammer i en villa med store, åbne opholdsrum, solrig have og kort afstand til byens tilbud? Så venter dit kommende hjem lige her.
Denne velindrettede villa har ligget på Kongensgade i knap 71 år. Alligevel har der kun boet to familier i huset gennem tiden, for er du først flyttet ind, får du ikke lyst til at forlade det igen. Boligen byder da også på alverdens udfoldelsesmuligheder for hele familien. Fra hoveddøren træder du direkte ind i entréen, som giver adgang til stueetagens mange rum. Du kan blandt andet slå døren op til køkkenet, der med sin store mængde bordplads indbyder til, at madlavningen bliver en fællesaktivitet. Samtidig kan du træde ind i hjemmets tre stuer. Da stuerne ligger i forlængelse af hinanden, er det let at finde plads til de helt store festlige sammenkomster, men du har også rig mulighed for at trække dig tilbage, da førstesalen rummer fire skønne værelser, alt imens kælderen byder på indtil flere disponibelrum, som gør det oplagt at indrette sig med plads til hobbyaktiviteter.
Udenfor finder du husets dejlige have. Her venter en sand blomstersymfoni, når juni måned nærmer sig, og de mange roser springer ud, men du kan også plukke frugter, nødder og bær i de grønne omgivelser. Samtidig rummer haven et væld af hyggelige kroge, hvor der både kan tages højde for solens og vindens retning. Fra køkkenet er der desuden direkte udgang til havens store terrasse, som er et oplagt samlingspunkt for familien, når varmegraderne stiger.
Giv iværksætterfantasien frit spil Med sin prominente beliggenhed på Kongensgade har villaen tidligere været anvendt som forretning. Dette er nemt at reetablere, og boligen passer derfor perfekt til dig, som gerne vil kombinere familie- og arbejdsliv. Der er tillige gode parkeringsmuligheder foran ejendommen, og adressen er let at nå med offentlig transport, da busstoppestedet venter få skridt fra hoveddøren. Selv hvis iværksætteri ikke ligger i kortene, kan du nyde godt af villaens centrale placering. Familien bor blandt andet 10 minutters gang fra den lokale folkeskole, alt imens svømmehal, indkøb og diverse fritidsaktiviteter også venter i gåafstand fra hjemmet. Skal du til København, tager turen til Rådhuspladsen små 35 minutter i bil, og du er tillige en smuttur fra både Frederikssund og Hillerøds hyggelige handelsstræder.
Er det på tide at opfylde iværksætterdrømmen? Så lad ikke denne skønne villa gå din næse forbi.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.