Smedebakken 34, 3200 Helsinge

Byg selv med panoramaudsigt over Arresø

Ønsker man at bo i naturskønne omgivelser med en smuk udsigt udover Arresø og åbne marker, så fås det ikke meget bedre!

Det hører sig til sjældenhederne at finde en ubebygget helårsgrund på 1004 m2 og så endda med den skønneste udsigt udover Arresø, men vi har fundet en på Smedebakken 34, kun 12 min. fra Hillerød C og 40 min. fra København C.

Nærområdet er rigt på naturoplevelser. Her er derfor oplagt at gå ture i de smukke omgivelser omkring Annisse eller måske sætte kajakkerne i vandet og sejle hen ad søens spejlblanke overflade. Byen har en velfungerende idrætsforening, hvor børnene kan gå til alt fra fodbold og håndbold til badminton og gymnastik.

Billederne af denne grund kan ikke matche virkeligheden! Man bliver så overrasket, når man selv parkere bilen og går en tur rundt på den kuperet grund som allerede nu giver en følelse af ugenerthed. Her kan man hurtigt få lavet sig en skøn have med terrasser både med udsigt til åbne marker og Arresø. Det er endnu bedre, end hvad billederne kan vise, så det skal opleves" live".
Fra man kører ind i det etableret område, falder der straks en hel særlig ro over en.


Så ønsker du at bo i rolige omgivelser uden at være langt fra hverdagens tilbud og bygge dit eget drømmehus? Så kontakt os allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.