Sct Jørgensvej 5, 3550 Slangerup

STOR FAMILIEVILLA PÅ DEJLIG GRUND MED GODE HYGGEKROGE UNDER SOLEN
Kom på besøg i det sydlige Slangerup, hvor I snildt vil kunne finde jer hjemme for enden af en stille, blind vej i et roligt område, der er præget af gode stisystemer. Det er Sct. Jørgensensvej 5, som I nu skal vende blikket og opmærksomheden mod: En stor villa lige efter børnefamiliens drømme.

ET STORT HJEM TIL JER, DER DRØMMER OM LUFT
Lad drømmene gå i opfyldelse på en 800 kvadratmeter stor grund omgivet af høj hæk, der flyder videre ud i græsplæne, mange spændende træer og buske, en sydvendt og således solvarm stenterrasse i forbindelse med en udestue. Når glassene lige er isat, kan I regne med et yderst dejligt rum at indrette med diverse lyskæder og bløde hynder som et værdsat refugium, når duggen falder de sene sommeraftener. Faktisk fortsætter livsnyderiet ufortrødent med to altaner på begge sider af huset, så I altid kan finde varme solstråler til pausen, og når pausen er forbi, vil handymanden sætte pris på det store plus, der gemmer sig i garagen: Den er nemlig isoleret, og der er sat varme op, så mange gode timer kan tilbringes med fordybende sysler.

Selve murstensvillaen præsenterer sig i røde sten, og så er der to etager at gå på opdagelse i med 194 boligkvadratmeter. Huset er opført i 1979 med førstesalen etableret senere i '92, og med toiletter på begge etager og en gennemført rummelig planløsning taler Sct. Jørgensensvej 5 sit tydelige sprog til selv den større familie. Stueplan tilbyder jer et godt køkken-alrum med udgang til haven, fire værelser, et bruse- og karbadeværelse samt et bryggers, mens førstesalen byder på husets andet toilet, det femte og sidste værelse, der udgør en forældreafdeling med walk-in samt et toilet og udgang til egen altan. Boligen afsluttes af en stor stue med et skønt lysindfald.
Lysindfaldet kommer desuden med en dejlig udsigt heroppe i stuen, hvor I let kan indrette jer med flere miljøer, med knitrende brænde og med dansende flammer lige til de rolige hjemmeaftener. Og ildens flotte farver kan I lige så nemt udskifte med udsynet ud over Slangerup fra stuens tilstødende altan.

SÆT SELV KRONEN PÅ VÆRKET
Som huset står nu, er der mulighed for at male en låge i køkkenet her, rykke rundt på en væg dér - og sætte jeres eget præg rundt omkring alt efter, hvad I går rundt og kunne tænke jer - måske tænker I endda at etablere køkken-alrum i forbindelse med en stue nedenunder og flytte alle værelser ovenpå?

Der er mange, åbne muligheder, og det gælder også for udestuens glaspartier, ligesom andre elementer kan medfølge såsom bordplade og andre praktiske løsøre, der kun venter på at blive implementeret.

Jeres hus, jeres idéer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.